Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családom miért nem képes megérteni átérezni, hogy nekem nagyon is fáj, rosszul esik, hogy nem tetszem a lányoknak és rondának tartanak engem?
"folyton depressziós, szomorú, dühös, ingerült, feszült, zsörtölődő, agresszív vagyok"
Kész főnyeremény, minden nő álma!
Akkor szard le a családod véleményét. Nehogymár tőlük függjön hogy mit csinálsz...
A csúnya lányok pedig ugyanúgy beképzeltek és felszínesek mint a szépek. Azt hiszik, hogy ha már pinájuk van, nekik minden JÁR. Hát egy nagy túróst, azt...
A szüleidnek is összejött valahogy a gyerekcsinálás, nem?
Ha érted, mit akarok ezzel mondani...Gondolom, hogy két topmodellnek nem születik ronda gyermeke.
Szerintem inkább gondolkozz úgy, hogy csak azért is megmutatod a családodnak, a tesódéknak, hogy neked lesz a legjobb nőd közülük!
A fájdalmadat meg átérzem, azzal a különbséggel, hogy én szeretek valakit, csak régen a távolság miatt nem lehettünk egymásé, utána nem beszéltünk sokáig, de még mindig reménykedem, hogy jön az egyetem. :(
Azért fel a fejjel, szerintem nem a külsőd a baj!
Tudom, nagyon nehéz önbizalmat növeszteni, ha folyton azt kapod a környezetedtől, hogy ronda vagy, de légy erős. Erősnek kell lenned.
17/L
5. Jah, és ez nem kinézet függvénye.
Ismerek én kedves, aranyos, érett szép lányt, aki egyben céltudatos is, de nem gázol át másokon.
Osztálytársamon lóg a háj, mégis tud ribi lenni, pedig olyan paraszt, hogy kapa lóg a szájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!