Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartanak ilyen rondának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak ilyen rondának a férfiak? 😓

Figyelt kérdés

(Persze valószínűleg a nők is, csak ők nem mondják)

Nem vagyok igénytelen, ápolatlan, nem látok magamon durva deformitást. Szubjektíven olyan 10/3-4-nek mondanám magam külsőre, átlagnál valamivel rosszabb, de nem tragikus. Hihetetlen számomra, hogy ennyire tudok taszítani minden egyes férfit, akivel valaha találkoztam, és kiérdemlem idegenek hűvös, lekezelő viselkedését (például boltban, hivatalokban, felszolgálóktól), a gúnyolódást (például egyszer fiatal srácok a buszon engem fotózgattak és röhögtek rajtam), és a verbális bántalmazást (egész tinédzserkorom elejétől az iskolaéveim végeig, például "ocsmány" és hasonló jelzőkkel illettek). Miért? 🥺🥺🥺

2022. ápr. 22. 18:34
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
18%

Azon bukott le, hogy azok akiknek képet küldött elmenekülnek :D a CSÚNYÁNAK TARTOTT csajok szinte sohasem küldenek képet magukról. Könyöröghetsz nap estig nekik.

-Meg az is fura, hogy aki ennyi bántást kapott az nem egy roncs meg? neked mar rég a sarokban kellene ücsörögnöd lelki segítség nélkül. Nem te gyakorizol XD

2022. ápr. 23. 06:44
 22/48 A kérdező kommentje:

21, itt nem küldtem képet senkinek. Régebben ismerkedtem Facebookon tematikus csoportban. Nincs fent képem magamról, de volt, akinek hosszabb beszélgetés után küldtem. Letörölt az ismerősei közül és nem válaszolt többet.

Nem vagyok roncs. Valóban voltak rosszabb időszakaim, de sokáig jártam szakemberhez és gyakoroltam az önelfogadást. Attól még nagyon bánt a dolog, de azt nem mondanám, hogy teljesen megnyomorít.

20-as, te milyen világban élsz, ahol nem bánnak így a nőkkel a pasik? Mert szeretnék én is odaköltözni.

2022. ápr. 23. 10:11
 23/48 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező amiről te írsz az a szörnyszülött kategória.

Nem érted meg hogy azért nem hihető az egész történeted, mert egy valamelyest előnytelenül kinéző (azt írtad 3-4/10 az nem lehet vészes), nem túlsúlyos (javíts ki ha tévedek) csajjal nemhogy nem bánnak így a férfiak, de fiatalkorában nem győzi levakarni magáról a férfiakat.

Az a kategória amiről te beszélsz az az 1/10 elhízva, a lochnessi szörny, az ogre akit mindenki félve kerül, mellesleg a fiatalabb nők max. 1%-a

Szóval fullra hiteltelen a sztorid, ne számíts így sok együttérzésre.

2022. ápr. 23. 10:22
 24/48 A kérdező kommentje:

"nemhogy nem bánnak így a férfiak, de fiatalkorában nem győzi levakarni magáról a férfiakat"

Mégis hol van ilyen? De most komolyan. Jártam középiskolába, egyetemre, vannak barátnőim és abszolút nem ezt mutatja a tapasztalat.

2022. ápr. 23. 10:28
 25/48 anonim ***** válasza:
24%

én írtam neked privátot hogy ismerkednék.

igaz hogy én valóban átlag alatti vagyok de ez abból még nem derült ki hogy szia lenne kedves ismerkedni.

És nem írtál,még annyit sem hogy bocsi de nem.

2022. ápr. 23. 10:33
 26/48 anonim ***** válasza:
24%

"Mégis hol van ilyen?"

Hát mindenhol kb.

Te melyik bolygón vagy holdon élsz amúgy?

2022. ápr. 23. 10:33
 27/48 anonim ***** válasza:
56%
szóval őszintén nem értem a kérdés lényegét sem .
2022. ápr. 23. 10:34
 28/48 Noren1989 ***** válasza:
74%

Kérném végre Limahl-tól a Neverending story-t :D

Mindenféle tényközlés nélkül vársz választ Kérdező.

Az egyértelmű válasz, h igen, valóban torszülött vagy, a barátnőiddel együtt.

2022. ápr. 23. 10:35
 29/48 A kérdező kommentje:

Noren1989 milyen tényközlésre gondolsz?

Nem írtam, hogy a barátnőimmel így viselkednek (a többség amúgy párkapcsolatban van), csak azt, hogy erős túlzás, hogy az átlag alatti lányok is alig tudják levakarni magukról a pasikat.

2022. ápr. 23. 10:38
 30/48 Noren1989 ***** válasza:
74%

Arra gondolok, hogy pl a külsődről lóf@szt nem tudunk.

ÉS ugyebár te pont erre kérdeztél rá.

2022. ápr. 23. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!