Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőkkel csak el kell hitetni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkkel csak el kell hitetni, hogy jobb vagy, magasabb státuszod van mint a többi férfinek és akkor akarni fog?

Figyelt kérdés
Tehát első sorban a külsőre vagy státuszra hajtanak a hipergámia miatt?
2022. ápr. 14. 09:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:

40

'Először is ne játszd el, hogy nem te tetted fel azt a kérdést is, köszi."

Oké, ha te mondod akkor én tettem fel, kicsi kém!

"És félreértés ne essék, egyetértünk abban, hogy nem fogadni egy ember köszönését, az bunkóság. De bunkóság és nem több."

A mentális egészség fontosságát bagatellizálod. És fingod nincs a megalázó bánásmód milyen szintű szenvedésekhez, mentális betegságekhez tud vezetni. Azzal szemben 50 ostorcsapás wellness kényeztetésnek tűnik. És nem az a szitu, hogy a bunkóságot etnikai tisztogatással tesszük egyenértékűvé, hanem, hogy hagyunk büntetlenül más embereket garázdálkodni és mentálisan, érzelmileg és teljesen tönkretenni embertársaik életét. Szerinted mi joguk van hozzá? A szólásszabadság joga? A bunkóság joga? Ha tönkreteszel egy embert lelkileg és ezzel az egész életét tönkreteszed az mennyivelk különb attól mint amikor golyót röpítesz belé? Én azt mondom, hogy még ez utóbbinál is súlyosabb és kegyetlenebb. Persze mivel te nem a szívó végén vagy a történetnek simán azt mondhatod, hogy kit érdekel a nyomorod? Egyébként is divat lett ez a hidegvérű, egoista, másokat teljesen leszarom magatartás mód. Elvégre a mai világban a pszichopatákat bálványozzuk az érző emberek meg gyenge férgek. Hadd hulljanak.

Súlyos értékválság van, a nők viselkedése csupán egy vetülete a problémának. A társadalom romlott úgy ahogy van, a kapitalizmus és liberalizmus meg nem javított sokat az embereken mivel önző harácsolónak lenni pont ugyanolyan normális és elfogadott mint bunkó pszichopata állatnak. És itt a gond. Hogy azt gondolják ezekkel semmi baj nincs.

2022. ápr. 14. 16:21
 42/70 anonim ***** válasza:
91%

"És fingod nincs a megalázó bánásmód milyen szintű szenvedésekhez, mentális betegságekhez tud vezetni."

Már miért ne lenne? Ennyire ismered az életemet?

Akármit írkálsz itt a csúnyarossz társadalomról, épp te vagy olyan önző, szemellenzős, érzéketlen egoista, hogy azt hidd, ezen a világon egyedül a csúnya férfiakat éri abúzus. Pont te vagy az, akiből hiányzik az empátiának még a csírája is, elvégre elképzelhetetlennek tartod, hogy rajtad (rajtatok) kívül bárki más szenvedne. Éppen te vagy az, aki önmagán kívül mindenki mást leszar.

Mégis milyen jogon vársz így empátiát másoktól, hm?

"...hagyunk büntetlenül más embereket garázdálkodni és mentálisan, érzelmileg és teljesen tönkretenni embertársaik életét."

Még egyszer elmondom, mert úgy látom, nem sikerült megérteni: NEM tartom jónak az udvariatlanságot.

De az előző kérdésednél is felhívtam rá a figyelmedet, hogy kedves hanghordozásra, udvarias testtartásra és megfelelő hangnemre az istens se tud senkit kényszeríteni. Vagy szerinted ez hogy működne? Pisztolyt tartasz a fejéhez, és akkor majd emberi módon fog viselkedni veled? És attól majd jobban fogod érezni magad? Valójában még jobban megvetnének, mint most.

És akkor mi a helyzet a bunkó férfiakkal? Őket is öljünk meg, mert füttyögnek a nők után? (És nem, nem jó érzés, amikor pár kiló hússal azonosítanak.)

"Elvégre a mai világban a pszichopatákat bálványozzuk az érző emberek meg gyenge férgek. Hadd hulljanak."

Ja, és gondolom, te lennél az érző ember, aki mindössze sziszematikus öldöklésbe kezdene a másik nem egyes tagjainak udvariatlansága miatt. Komolyan mondom, minden kommenteddel egy kicsit mélyebbre süllyedsz.

Javaslom, gondolkodj picit el azon, hogy ki a pszichopata? Az, aki udvariatlan, bunkó módon viselkedik a másik emberrel, vagy aki ezt gyilkossággal akarja megtorolni?

2022. ápr. 14. 16:45
 43/70 anonim ***** válasza:
100%
Én fura kislány voltam, és már kislánykorom óta céltáblája voltam fiúknak, volt, hogy addig vertek, amíg zokogva könyörögtem, lerepült a szemüvegem, de csak röhögtek. Pár éve egy részeg fiatalokból álló vígadó társaság gyalázott poénképpen, amint hazafelé tartottam a munkából. Telefonnal vették, hátha reagálok valamit. Hazamentem és bőgtem. Tök jó volt egy fárasztó munkanap után "rbnc""krva" "mitfosolőrültkrva" jelzőket és a brutális kanröhögést hallgatni (tél volt mielőtt), és hogy ki tudja hol kerengenek a videók rólam ahogyan ballagok lehajtott fejjel. És még ezer ilyen sztorim van. De hát ezek csak apróságok ahhoz képest, ha nők nem köszönnek egy férfinak.
2022. ápr. 14. 16:54
 44/70 anonim ***** válasza:
100%

"Oké, ha te mondod akkor én tettem fel, kicsi kém!"

Ha én mondom?

Mert mennyi az esélye annak, hogy két különböző férfi pár napja pont segít néhány csajnak beindítani egy nyomtatót, aztán a csajok egyiküknek sem köszönnek az utcán, aztán mindkét férfi teljesen függetlenül, egy nap eltéréssel feltesz egy kérdést a Gyakorira, amelyben történetesen mindketten totál értelmetlenül náciznak egyet?

Legalább vállald magad, ha te olyan nagyszerű ember vagy, öcsém.

2022. ápr. 14. 17:01
 45/70 anonim ***** válasza:
100%

43: Édes egy fa... Soha a büdös életbe nem fogom megérteni, hogy miért kell ezt? A kislányos résznél konkrétan lefagytam, az nálam a felfoghatatlan kategória... (küldök egy virtuális védelmezős, nagy ölelős mackó emojit, ha van ilyen) Csak olyan dolgokat tudnék írni amik kimerítik a BTK-t, elég erősen. 🙄

Pontosan, engem is zrikált a saját fiú baráti társaságom, egyszer nagyon messzire mentek. Az olyan sokként ért, hogy felnőttkorom java részéig nyilvánosan sem mertem pisilni, nem hogy barátnőzni. (Voltak lány barátaim, de én raktam be őket soxor zónába) Ezt a sztorit még az előző accomon leírtam valamék incel topikban.

Mindenkinek vannak nagyon rossz emlékei, ezeket fel lehet dolgozni kellő segítséggel... Mondjuk biztos könnyebb a napi incel kérdéseket kiírni, az tuti. :)

2022. ápr. 14. 17:11
 46/70 anonim ***** válasza:
12%

"Vagy szerinted ez hogy működne? Pisztolyt tartasz a fejéhez, és akkor majd emberi módon fog viselkedni veled? És attól majd jobban fogod érezni magad? Valójában még jobban megvetnének, mint most."

Amire most a médiát használják, hogy a fogyasztói társadalmat tüzeljék, hogy a végtelen növekedést még akkor se állítsuk le, amikor a környezet romokban, inkább keressünk más bolygót, amire leléphetünk és azt is kiszipolyozhatjuk, ahelyett használhatnák arra is, hogy tanmeséket tolnak olyan médiatúlsúllyal, mint most azt, hogy nem vagy ember, ha nincs xy terméked vagy nem keresel x évesen y fizetést és élsz z életszínvonalon.

Ez talán segíthetne a helyzeten...

"És akkor mi a helyzet a bunkó férfiakkal? Őket is öljünk meg, mert füttyögnek a nők után? (És nem, nem jó érzés, amikor pár kiló hússal azonosítanak.)"

Ugyancsak a média és a neveltetés. Kezdetnek elég lenne nem bálványozni sorozatgyilkosokat, csak mert jóképűek, elég lenne olyan sztárokat tüntetni el a süllyesztőben, aki a közönségébe köp meg lehugyozza őket, nem pedig olyanokat, akik véletlenül nem elég píszí módon nyilatkoznak.

Meg az anyukák megint megnevelhetnék a kicsi lányukat, hogy bármennyire bizsereg a punci, nem kéne ilyen senkiházi emberekkel lefeküdni, egyáltalán SENKIVEL nem kéne ALAPOS ismertség nélkül és akkor kibukna az, hogy ki milyen ember.

De amíg a nők szexszel jutalmazzák ezeket a férgeket, addig mi tartja őket vissza attól, hogy bárhogyan viselkedjenek? Amíg megkapják a szexet, addig füttyögni fognak meg néha lekevernek 1-2 sallert és sajnos egy fecske nem csinál nyarat. Hiába vannak normális nők, amíg akadnak olyanok, akik ennek ellenére boldogan lefekszenek velük, sőt, külön örülnek neki, hogy "a rivális szuka kiszállt a képből", addig ezek a férfiak félistenek és a nők emelik őket félisteni szintre.

2022. ápr. 16. 00:31
 47/70 anonim ***** válasza:
100%

#43: "Tök jó volt egy fárasztó munkanap után "rbnc""krva" "mitfosolőrültkrva" jelzőket és a brutális kanröhögést hallgatni (tél volt mielőtt), és hogy ki tudja hol kerengenek a videók rólam ahogyan ballagok lehajtott fejjel."

Ilyenek vannak még manapság? Ez nem nemfüggő. Netán az Észak-Kelet magyarországi régióban élsz etnikai kisebbségekkel sűrűn lakott térségben?

2022. ápr. 16. 00:35
 48/70 anonim ***** válasza:
100%

47: "Netán az Észak-Kelet magyarországi régióban élsz etnikai kisebbségekkel sűrűn lakott térségben?"

Nem is olyan rég húgommal mentünk be pizzériába és a Balatoni úton mellettünk ment el egy az a tipikus melós lefngott régi romhalmaz, benne két fehér sráccal. Most vagy nekem, a nagydarab körszakállas, nagyon rövid hajú csávónak, vagy a dekoratív szőke tesómnak dudáltak meg kalimpáltak felénk az autóból. Nem tudom, de nem ítélkezem... 🤔🙃 (spoiler alert: egyikőnk sem ismerte őket, főleg ő pesti)

Viccet félretéve, tesóm felé ez az attitűd nem az első volt, etnikumtól függetlenül. ;)

2022. ápr. 16. 02:02
 49/70 anonim ***** válasza:
100%
(Gárdony lemaradt, sebaj)
2022. ápr. 16. 02:06
 50/70 anonim ***** válasza:
100%

46

Tanulság: mindenért a női nem a hibás.

Bunkó egy nő? A nő a hibás.

Bunkó egy férfi? Akkor is a nő a hibás.

Néha komolyan csodálom a logikátokat.

2022. ápr. 16. 07:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!