Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkkel csak el kell hitetni, hogy jobb vagy, magasabb státuszod van mint a többi férfinek és akkor akarni fog?
Én már azt sem értem, minek kérdeznek, ha úgyis eldöntötték magukban a választ...
Na meg hát incelek a szerencsétlenek. Nem csak, hogy nem fogadnak el más választ, mint igen, de fel sem tudják szegénykék agyilag dolgozni, ha négy karakternél hosszabb.
Szerencsére ez nem ilyen egyszerű. Bármennyire is hihetetlen, de a nők sem egyformák, más dolgokat is kereshetnek a férfiban, nem csak a státuszt. Vki a külsőt, vki a humort, mások meg a hűséget, becsületességet, észt, stb, a sor végtelen. Tudom, hogy ez számodra elképzelhetetlen, de olyan is van, hogy egy férfit/nőt önmagáért szeretik. Nincs státusza, se pénze, simán csak egy szerethető ember.
Az emberi lények nem villanykapcsolók, hogy csak ki/be állás van bennük.
Ez nem incel kérdés. Ez kérdés a nőkről.
Miért annyira kellemetlen a női természetről nyíltan beszélni.
Szerintem mindenki számára világos, hogy a társadalmunk hazugságokra épül. De mindenki úgy ragaszkodik ahhoz, hogy ezek a hazugságok márpedig igazak.
Miért utasítjuk el az igazságot?
4
“Tudom, hogy ez számodra elképzelhetetlen, de olyan is van, hogy egy férfit/nőt önmagáért szeretik.“
Ez teljességgel elképzelhetetlen. Mert nem ezt látom. Én azt látom, hogy vagy egymás külsejére izgulnak rá és abból lesz kapcsolat, házasság. Vagy pedig azért vonzódnak amit a másik fél nyújtani tud nekik. Tehát szórakozást, kirándulásokat, baráti kört, anyagiakat stb.
Olyan, hogy önmagáért szeretik egymást az szerintem csak a csúnya embereknél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!