Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkkel csak el kell hitetni, hogy jobb vagy, magasabb státuszod van mint a többi férfinek és akkor akarni fog?
8
Hú de mennyivel. Nem 18 vagyok hanem úgy 15-el több.
Hatalmas tapasztalat, megfigyelés, olvasás és elemzés van mögöttem.
Ráírtam több ezer nőre online például. Élőben persze csak rövid szóváltások alakulnak ki mert a nők nem beszélnek azokkal a férfiakkal akiket rondának tartanak. De ez is engem bizonyít.
Olyan is volt, hogy előző nap beindítottam munkahelyen a nyomtatóját másnap meg nem köszönt vissza az utcán.
Hej Ádika én nagyon jól ismerem a női természetet. Szelekciós gépezetek, méghozzá genetikai.
Nem angyalok akik meglátják benned a szépet és beléd szeretnek. Nagyon céltudatos lények. Inkább a démonhoz állnak közelebb mint az angyalhoz, ha már választani kell.
12
“Anyukád az egyetlen nő, akinek meg kell látnia benned a szépet. “
Tessék Ádika, egy nő aki maga beismeri, hogy a belső szépség lényegtelen. Kell még ennél több neked bizonyítás gyanánt?
Sokszor agyalok azon, hogy nálam tuti baj lehet a toronyban, bizonyos dolgok miatt.
De bro... Én hozzád képest kisipari tanuló vagyok. Azért ez már fícsőr! xD
"Hatalmas tapasztalat, megfigyelés, olvasás és elemzés van mögöttem."
XD
"Ráírtam több ezer nőre online például."
Mármint ismeretlenekre? Neked ez a beszélgetés??? És még csodálod, hogy nem jön össze???
"Élőben persze csak rövid szóváltások alakulnak ki mert a nők nem beszélnek azokkal a férfiakkal akiket rondának tartanak."
Aha. És hány beszélgetés volt, amit nem arra akartál kifuttani, hogy meg akarlak dönteni?
"Hej Ádika én nagyon jól ismerem a női természetet."
Lövésed nincs a női természetről. Minden egyes mondatod ezt bizonyítja.
"Szelekciós gépezetek, méghozzá genetikai."
Mind szelekciós gépezetek vagyunk.
"Szelekciós gépezetek, méghozzá genetikai."
Komolyan nem értem, miért nem akar a csajozás összejönni, ha ikyen szövegeket tolsz...
Élőben persze csak rövid szóváltások alakulnak ki
Tehát ez a rengeteg tapasztalatod 30x év alatt? Grat. Van miből tapasztalatot leszűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!