Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagytok irigyek a szép nőkre?
Fiatalon könnyű szépnek lenni, de 1/2 aspektuson kívül nem tudom, hogy mit irigyelsz rajta…
Kíváncsian olvasnám.
Hát a nőkbe evolúciós szempontból bele van építve hogy szépek akarnak lenni és tetszeni akarnak férfiaknak, valamint rivalizálnak egymással. Erre a legjobb bizonyíték a női gyűlölet, ami az irigységből fakad, én garantálom neked hogy az a legerősebb gyűlölet, ami létezik…
Nem véletlenül a szépségiparban van a legtöbb pénz konkrétan és nem véletlenül beszélnek úgy a frusztrált emberek a gyönyörű nőkről, hogy “Borsodi falukban 100x szebbek vannak”
Szóval de, az átlag, vagy nem szép nők mindig nagyon irigyek lesznek a nagyon szépekre, ha bevallják, ha nem. Genetikailag kódolva van.
13
Olyan jó, hogy a férfiak közt nincs ilyen jellegű irigység.
Khmm... Chad... Khm... incel...
12. Iásuk csak akkor lesz pénzes pasid mikor akarod.
Bárhol vagy a pasik a lábad előtt hevernek.
Mindig van egy(sok) hülye aki foglalkozik veled.
Olyan igényeid lehetnek amilyet csak akarsz lessz rá jelentkező aki teljesíti.
#15:
Ez így van, de te ezeket a mániákusokat irigyled? Kedvenc páromra fixen többet költöttem, mint fordítva - nem garasoskodásból írom, csak hogy van ilyen is…
14, en nem ismerem ezeket a mai proli kifejezéseket…
Férfiak között is k va nagy az irigység, de a férfi nemet nem a szepseghez társítják, a nőit igen.
Es tudtam hogy le leszek pontozva, ez is bizonyítja hogy igaz amit írtam :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!