Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Puzsér Róbertnek nincs igaza,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puzsér Róbertnek nincs igaza, amikor a MGTOW alapigazságait elismeri?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=rWVpO1zYmhc

Az egészet érdemes meghallgatni, de kiemelnék néhány részletet:

35:40 - 41:10

55:15 - 1:00:35

1:06:00 - 1:09:40

Puzsér intellektusát nehezen lehet megkérdőjelezni, mint ahogy azt sem lehet rá mondani, hogy elvakult incel vagy nőgyűlölő lenne, sőt. A feminizmus alapvetéseit ő is elismeri és támogatja, viszont a mai formáját teljes mértékben elítéli, és szerinte is a MGTOW egy logikus és jogos reakció a mai, önmaga paródiájává vált beteges berendezkedésre.

Az itteni hasonló véleményű válaszolókat könnyen elhordják mindenféle ostoba degeneráltnak, Puzsér viszont elég ismert, és talán ő a legismertebb közéleti szereplő az országban, aki felemeli a hangját az igazságtalanság ellen és nevén nevezi a tényleges problémát, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy erre a feminizmuskritikára mi lesz a reakció.

2022. márc. 31. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
85%

"Azt meg nem hiszem, hogy tanárként, és egyébként nyitott, olvasott, tájékozott, érdeklődő, intelligens emberként Puzsér álértelmiségi lenne. Ha szerinted az, akkor nálad ki az értelmiségi alsó határa? TGM?"

TGM-et nem követem, de amúgy tök tipikus a kérdésed, hogy behozod azt a két nevet, akiket manapság ismernek az emberek, meg valamelyest iylen megmondóembernek tekintenek. Nem tudom, szerintem például Nádasdy Ádám mondjuk értelmiségi, nőkérdésben nyilván túl releváns.

"nyitott, olvasott, tájékozott, érdeklődő, intelligens emberként Puzsér álértelmiségi lenne"

Nem tájékozott. Mint mondtam, zenéről például simán levezet egész rádióműsorokat úgy, hogy alapinfóknak nem néz utána, lemezcímeket mond rosszul, nem tud földrajzilag elhelyezni zenészeket, és nem is nagyon gondolja, hogy szüksége lenne rá, pedig téves infókból messzemenő következtetéseket von le. Egyszer negyed óráig elmélkedett azon, hogy Freddie Mercury miylen motivációból írta ezt és ezt a dalt, amit nem is FM írt, hanem John Deacon. Ez csak ez példa volt.

Olvasott. Hát, oda ne rohanjak, én magyar szakos voltam, nekem nem ott kezdődik az olvasott, hogy olvasott két Hamvas Béla-kötetet. De most ezt nem ízért mondom, hogy én okos vagyok, vagy ilyesmi, nyilván van millió téma, amihez nem értek, de nem próbálom meg magam úgy eladni.

"Ha szerinted az, akkor nálad ki az értelmiségi alsó határa?"

Most erre mit válaszoljak? Én nem tartom akkora attrakciónak, ha valaki látott pár kultuszfilmet, olvasott több könyvet, meg jár színházba. Ezt egy csomó ismerősöm teljesíti. És mi az, hogy az alsó határa? Ha valaki rádióműsort és tévéműsort kap, az ne a kultúrember ALSÓ HATÁRA legyen.

2022. ápr. 1. 01:32
 52/74 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg a tanár. Anyám is tanár, és szerinte is sok hülye tanár van. Egye stanár kollégái például hisznek a horoszkópokban, az egyik azt állítja, hogy látja az auráját. Nem mindenki okos, csak mert tanár.
2022. ápr. 1. 01:34
 53/74 anonim ***** válasza:
100%

"nőkérdésben nyilván túl releváns."

* nem, kimaradt a nem, bocsánat

Bár nős volt, és vannak lányai.

2022. ápr. 1. 01:34
 54/74 anonim ***** válasza:
88%

Bocs az elgépelésekeért. Még egy megjegyzés: amit az egyik kommentelő is írt, Puzsér konkrétan nőgyűlölő (férfiak szerint is), szóval totál hülyeség volt ebben a kérdésben őt idézni, at feltételezve, hogy majd őt nem nézik incelnek. Gyakorlatilag lehet, hogy nem az, per definitionem, de viselkedésre egy az egyben.

Az meg, hogy eldöntöd, hogy a többi válaszoló baromságot mond, mert nem értesz, egyet vele, hát ezzel se lehet sokat kezdeni.

2022. ápr. 1. 01:37
 55/74 anonim ***** válasza:
6%

"Most akkor mégis melyik a jó, mit szeretnétek?"

Azt, hogy a noi "egyenjogusag" melle egyenlo felelosseg is jarjon, mert az eremnek ket oldala van :)

Vagyis nemcsak a vezerigazgatoi allasokban kell noi kvota, hanem a koho mellett is. Vagy egyik helyen sem :)

A Rakosi-korszakban a nok is vezettek traktort, esztergaltak, meg a 2-es metro epitesen is dolgoztak nok. Nagyanyam vagont pakolt a Ferencvarosi palyaudvaron.

37F incel

2022. ápr. 1. 07:32
 56/74 anonim ***** válasza:
88%
Puzsér egy tirpák paraszt.
2022. ápr. 1. 07:36
 57/74 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de akkor legyenek férfi szülészek is, bábák, dúlák, műkörmösök, kozmetikusok, sminktetoválók, fehérnemű boltban eladók, stb.

Csomó férfi szakmában dolgoznak nők is, van női kamionos is pl, sőt csomó nő van, aki mezőgazdaságból, állattenyésztésből él. Vannak testépítő, súlyemelő, focista stb. Szóval bőven ki van egyenlítve a dolog.

Te magad se mész a kohóba dolgozni, de menjen a nő. Szánalmas.

2022. ápr. 1. 07:59
 58/74 anonim ***** válasza:
88%

55-ös:

Oké! Tudod mit? Állítsuk oda monoton ügyintézői munkára az összes kőművest?!

Szerinted meddig bírnák?

Nekem van ismerősöm, aki azt mondta, hogy ő inkább emel nehezeket, minthogy megrohadjon egy ilyen irodai székbe.

2022. ápr. 1. 07:59
 59/74 anonim ***** válasza:
91%
Bennem az a gondolat fogalmazódott meg amit fentebb valaki már megjegyzett. Ezek a mgtow, incel meg kitudja milyen pasik, hatalommániás, egoista kretének. Ami belül van náluk az mindenre, csak vezetésre nem alkalmas. Nem a tökeitől lesz egy ember vezéregyéniség. Annyira gyengék, jellemtelenek önmaguktól, hogy kell nekik akin uralkodhatnak, aki visszacsatol nekik, hogy ők ebből táplálják az egojukat. Mivel jelenleg kiszorulóban van ez a poros,dohos régi családmodell, válaszként magával hozza ezeket a férfiakat, akik valami születési jogként, nemiszervük által vezetőknek képzelték magukat, de ezt a pozíciót elvesztették. Na ők azok akik most elárasztva a netet, siránkoznak a jogtalan hatalmi pozíciójukért. Rájöttek, egy nő is rengeteg dolgot képes ugyanúgy elvégezni ahogyan ők is, önállóbbak, talpraesettebbek. Már nem lehet zsarolni egy kis szexért cserébe, mert eltartani se képesek a családot. Ma már a nő is mondhat nemet. Dolgozik, több fronton is helyt állt, a házimunkát pedig fel kell osztani. Azt a házimunkát amit sokan csak úgy emlegettek hogy "nem is csinálsz semmit" csak "élősködsz" és társai. Ezt a "semmi" munkát nem hajlandó jelenleg is sok férfi átvállalni, elosztani igazságosan. Valahol ez nagyon vicces de keserű is egyben.
2022. ápr. 1. 08:31
 60/74 anonim ***** válasza:
100%

"Én hiába akarnék férfiként önmagam lenni és szülni, erre sosem lesz lehetőségem. ... ...csak nyilvánvaló tények elismeréséről, amit a mai feminizmus sajnos vagy elfelejt, vagy egyenesen tagad."

Ennek a férfi megfelelője az hogy te ondót tudsz lövellni a farkadból, ezáltal megtermékenyíteni. Ennyi. Én nőként nem tudok ejakulálni. Kvittek vagyunk, senki nem tagadta soha ezeket a tényeket.

2022. ápr. 1. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!