Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puzsér Róbertnek nincs igaza, amikor a MGTOW alapigazságait elismeri?
https://www.youtube.com/watch?v=rWVpO1zYmhc
Az egészet érdemes meghallgatni, de kiemelnék néhány részletet:
35:40 - 41:10
55:15 - 1:00:35
1:06:00 - 1:09:40
Puzsér intellektusát nehezen lehet megkérdőjelezni, mint ahogy azt sem lehet rá mondani, hogy elvakult incel vagy nőgyűlölő lenne, sőt. A feminizmus alapvetéseit ő is elismeri és támogatja, viszont a mai formáját teljes mértékben elítéli, és szerinte is a MGTOW egy logikus és jogos reakció a mai, önmaga paródiájává vált beteges berendezkedésre.
Az itteni hasonló véleményű válaszolókat könnyen elhordják mindenféle ostoba degeneráltnak, Puzsér viszont elég ismert, és talán ő a legismertebb közéleti szereplő az országban, aki felemeli a hangját az igazságtalanság ellen és nevén nevezi a tényleges problémát, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy erre a feminizmuskritikára mi lesz a reakció.
19
Remélem nem gondolod komolyan, hogy férfi és nő között annyi különbség van, hogy a nő tud szülni, mert ez vállalhatatlan tudatlanság, legprimitívebb világkép.
De amúgy jó lenne, ha legalább valaki venné a fáradtságot, hogy meghallgassa azt is, amit kiemeltem a kérdésben, és arra is reagálna, mert ennek úgyis az lesz a vége, hogy én egy beteg incel vagyok, aki elvenné a nők jogait (jelentsen ez bármit is).
Minek nézzük meg a videót őszintén? Hogy hallgassak azt, ahogy emberek úgy próbálnak a másik nemről beszélni, hogy közben nem élnek a szituációjukban?
Beszélhetünk női és férfi egyenlőségekről vagy egyenlőtlenségekről. De akkor te magad dobj fel valamit és ne azt várd el, hogy megnézünk egy egy órás videót ahol szapulnak minket, nőket. Azt fejtsd ki hogy TE mit gondolsz a feminizmusról. Hogy szerinted miben jó vagy éppen rossz.
De, férfi és nő közt ennyi a különbség.
Mi a különbség, ha én nő vagyok, és szeretnék Norvégiában élő, gyerekmentes szobrász lenni, mintha férfiban lennék ugyanez?
23
Akkor te például felviszed a 40 kilós csomagot a nyolcadikra gond nélkül gondolom, főnyeremény lehetsz a férjednek. Boxolni is szoktatok? Éljen az egyenlőség minden téren!
25
Ezért hoztam ide, hogy más is hallja, ne csak a célközönség. Legalább azt a 10 percet.
Ha lehámozzuk a rétegeket akkor láthatjuk mi is a valódi sirám az említett mgtow férfiaknak. A vezetői, hatalmi pozíció, az irányítás. Erre megy ki az egész. Ha a nőnek szabad kezet adsz, szabadon dönthet, tanulhat, dolgozhat, akkor nem függ a férfitól, már nem élet-halál ura, így az nem rendelkezhet felette. Ezek a férfiak sérelmezik a nő önállóságát, hiszen így nincs miből duzzasztani férfiúi büszkeségüket. Tiszta sor. Minden más csak a körítés. Ugyanakkor megfigyelhető egy kettősség is, mivel ha a nő esetleg nem dolgozik, otthon van gyeden/gyesen, és tényleg a férfira szorul, bizony repkednek a kitartott, élősködő, pióca jelzők. Ez könnyen eredményezhet kiszolgáltatott helyzetet a nő számára, ilyenkor jön képbe az ellenszolgáltatás, kiszolgálás és egyéb igények felsorakoztatása. Egy azonos szinten lévő, egyenrangú nővel ezek az igények nem értelmezhetőek, nem jogosak.
Már nincs meg hatalom és kontroll a nők felett. Ez kiterjed minden szegmensre, így a párválasztásra is. Nincs elrendezett házasság, nem eladó a jány egy kecskéért. Magyarán nem jár alanyi jogon punci. Röviden ennyi.
Kedves kérdező, ha a jelenlegi helyzet számodra nem élhető, elfogadható, mit tartanál annak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!