Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Puzsér Róbertnek nincs igaza,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puzsér Róbertnek nincs igaza, amikor a MGTOW alapigazságait elismeri?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=rWVpO1zYmhc

Az egészet érdemes meghallgatni, de kiemelnék néhány részletet:

35:40 - 41:10

55:15 - 1:00:35

1:06:00 - 1:09:40

Puzsér intellektusát nehezen lehet megkérdőjelezni, mint ahogy azt sem lehet rá mondani, hogy elvakult incel vagy nőgyűlölő lenne, sőt. A feminizmus alapvetéseit ő is elismeri és támogatja, viszont a mai formáját teljes mértékben elítéli, és szerinte is a MGTOW egy logikus és jogos reakció a mai, önmaga paródiájává vált beteges berendezkedésre.

Az itteni hasonló véleményű válaszolókat könnyen elhordják mindenféle ostoba degeneráltnak, Puzsér viszont elég ismert, és talán ő a legismertebb közéleti szereplő az országban, aki felemeli a hangját az igazságtalanság ellen és nevén nevezi a tényleges problémát, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy erre a feminizmuskritikára mi lesz a reakció.

2022. márc. 31. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
88%

Annyira bírom, hogy MINDIG van egy ember aki a nemi szerepek témában feldobja, hogy "ha a hűtőt a negyedikre kell vinni..." :D

Ti is megfigyeltétek ezt a jelenséget?

Én non-stop látom ezt, mind a való életben, mind itt, mind a médiában.

Kicsit már elgondolkodtató, hogy sértve érezhetik magukat a férfiak?

2022. márc. 31. 18:16
 32/74 anonim ***** válasza:
100%

31

Egyesek egóját biztos sérti, de én amúgy mindig is vonzódtam a keményebb nőkhöz.. :D

2022. márc. 31. 18:20
 33/74 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor te például felviszed a 40 kilós csomagot a nyolcadikra gond nélkül gondolom, főnyeremény lehetsz a férjednek. Boxolni is szoktatok? Éljen az egyenlőség minden téren!"

A 8 emeletes házakban van lift. De nem, nem viszem fel. A párom sem. Két szállító ember hozza fel.

Bokszolni sem szoktam, se én, se ő. Azt a bokszolók szoktak. A férfi vagy női bokszolók.

2022. márc. 31. 19:39
 34/74 A kérdező kommentje:

31, 33

Ettől függetlenül a nemek közötti alapvető különbségeket tagadni nettó ostobaság. Ha ezt tagadod, akkor tagadod a genetikát, a biológiát, a szociológiát és az evolúciót is, elvégre már csak az evolúció szempontjából is úgy kellett lennie, hogy a férfi és a nő egész más, ezt megváltoztatni és tagadni sem lehet.

Nyilván azért hoztam a legegyszerűbb példát, mert a felvetés is olyan minőségű volt, de felőlem végigvehetünk mindent, ami eltérő, itt leszünk jövő szombatig. Pszichológiailag, sőt, az agyszerkezet is eltérő a nemek között, a férfiak agya ~10 százalékkal nagyobb, mint a nőké, és strukturális eltérések is vannak. Ez persze nem azt jelenti, hogy a nők butábbak (sőt, több diplomás nő van mindenhol), hanem csak azt, hogy más területeken érvényesülnek, és eltérő a gondolkodásmód is.

[link]

De ha valaki nekem itt tudományosan, vagy legalább logikusan levezeti, hogy teljes azonosság mellett miért nincs például női sakkozó a top 50-ben, és miért nem fog soha női versenyző Forma 1-es nagydíjat nyerni, annak megelőlegezek egy Nobel-díjat, mert akkor felülírna mindent, amit a nemekről tudományosan gondolunk.

2022. márc. 31. 19:56
 35/74 anonim ***** válasza:
69%

Talán mert a férfiak uralta világban egy nőnek ezerszer nehezebb érvényesülnie? Alapból nem volt soha egyenlőség a nemek közt az ELNYOMÁS miatt.

Te azt hiszed, a biológia miatt maradtak otthon a nők, nem. A társadalom miatt. Ha most minden újra kezdődhetne, és matriarchális társadalom lenne, akkor én kérdezném arcoskodva, hogy miért nincsenek F1-es férfi pilóták? Mert mi, nők, nem akartuk volna, hogy legyenek. Ha meg minden egyenlő lenne, nem kérdezne senki semmit, mert ideális világban mindenkit a képességei alapján itélnénk meg, nem a neme alapján.

2022. márc. 31. 20:00
 36/74 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, hogy Polgár Judit kevesebb időt töltött volna sakkozással, mint Magnus Carlsen, de biztos te jobban tudod, és őt is elnyomták. Lol.
2022. márc. 31. 20:04
 37/74 anonim ***** válasza:
85%

Úristen bammeg.

Biztos több nő lenne, ha nem férfiak által uralt hely lenne. Ha villanyszerelő szeretnék lenni, akkor sem tanulnék annak, mert tele lenne férfiakkal, és az előítéletek miatt inkább hívnának férfit, mint engem. Ha egyenlően indult volna a világ, ez nem létezne.

2022. márc. 31. 20:08
 38/74 anonim ***** válasza:
79%

Info karon vagyok egyetemista és minden órán ahol van női csoporttársam kb. egymás kezét fogjuk óra előtt-közben-után, mert olyan könnyen hullanak a lányok a férfi közeg miatt, hogy az hihetetlen.

És nem azért, mert nem való nekünk a terület, hanem azért, mert 10% se teszünk ki ebből a nemből és nem tudunk azonosulni a sztereotípikusan férfi témákkal.

2022. márc. 31. 20:15
 39/74 anonim ***** válasza:
80%

Na, pont Puzsért idecitálni szociokulturális témában, legalább akkora öngól, mint Bödőcsöt felkérni gyászbeszédet tartani.

Nálam akkor vágta el magát (és azóta nem is bírom hallgatni), amikor arról értekezett üvöltve mekegve, hogy a nőket nyugodtan ki lehet használni egy kis szex reményében, mert az a szegény, sokszor elutasított srácoknak jár, és hát a nők végülis úgyis könnyen találnak maguknak komolyabb kapcsolatot is, nem kell őket sajnálni. De az mekkora skandallum, hogy a nőknek van pofája nyíltan visszautasítani egy-egy férfit, pedig annak minden bátorságát össze kellett szednie, hogy meg merje szólítani azt a kegyetlen perszónát.

Na, ez a te nagyon hiteles, még véletlenül sem sérült nőképpel rendelkező Puzsérod.

Arról már nem is beszélve, hogy Nyárit rendszerint leüvölti, ha nem ért vele egyet, pedig engem pl. érdekelne, hogy mit szeretett volna mondani.

Ugyanakkor nem elvitatva Puzsértól, hogy politikai és a médiát illető témakörökben tényleg vannak jó meglátásai, de szociológiai kérdésekben, aki jót akar magának még véletlenül sem hallgat rá, mert kibic.

2022. márc. 31. 20:20
 40/74 anonim ***** válasza:
88%

Úgy szomjazzátok hogy igazat adjon nektek valaki...😅

Amúgy meg menjetek a saját utatokon, kibszottul senki sem könyörög nektek, hogy ne. Csak a pitipartit hagyjuk.

2022. márc. 31. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!