Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos nők! Nálatok szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos nők! Nálatok szoktak kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Viszonylag gyakran válaszolgatok incel és mgtow-s kérdésekre itt és mindig feljön a téma, hogy egy "kategóriában" keresnek-e párt akik olyan elveket vallanak, mint a nők állami újraosztása, vagy akik azt hiszik alanyi jogon jár a szex.

Általában felmerülő érv náluk, hogy ők nem szupermodellekkel kezdenek ki, hanem átlag lányokkal. Ti, átlagos lányok, ezt így érzitek? Gyakran van részetek leszólításban utcán átlagos férfiaktól?

Én is egyébként nő vagyok, ápoltnak vallom magam, az öltözködésem vagy átlagos vagy kicsit elegánsabb, a hajam ápolt és arcformámhoz illő, nem vagyok átlag magas sem, és a testalkatom mindig normál kategóriába esik, mégis eddig nálam csak idősek kezdeményeztek, akik egyből azzal vágtak fel mennyit keresnek, nem titkolt szándékkal.

Átlagos srác még nem jött oda hozzám, és baráti beszámolók alapján ez másoknál se gyakori. Sőt, nemhogy nem gyakori, meg se történik soha.

Ellenpéldát viszont látok, ahol kifejezetten, különlegesen szép lányokat leszólítanak villamoson, utcán, kávéra hívnak egyesek, kezdve a "bottal se piszkálnám meg", az átlag alatti, átlagos, átlag feletti és a nagyon helyes csávókig.

Ezzel nem irigységet akarok kifejezni, mert sem nekem, sem a baráti körömnek nem okozott még nehézséget a társkeresés az online felületeknek hála, inkább csak arra lennék kíváncsi, hogy a tényleg átlagos nők (és feltételezem, hogy tükörbe nézve 15 év fölött már be tudja kategórizálni magát mindenki) találkoznak-e azzal, hogy utcán kezdeményeznek náluk.

2022. márc. 21. 13:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%
állnak náluk sorba, tépj egy számot
2022. márc. 21. 13:42
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Összességében átlagos nőnek mondanám magam, vannak kifejezetten jó, és rosszabb adottságaim is, tehát összességében marad az átlagos. Nálam elég ritkán kezdeményeznek, akkor is inkább az átlagon aluli kinézetű férfiak, vagy ahogy mondod, az idősebb korosztály. Egyáltalán nem gyakori az esetemben, hogy leszólítanak.
2022. márc. 21. 13:46
 3/18 anonim ***** válasza:
34%

"átlagon aluli kinézetű férfiak"

tehát a férfiak 80%-a:

[link]

2022. márc. 21. 13:48
 4/18 anonim ***** válasza:
60%

#3 random statisztikát én is tudok linkelni

[link]

2022. márc. 21. 13:53
 5/18 anonim ***** válasza:
22%
#4 a különbség, hogy ezt nem titkolja senki, a fiatal nők jobban néznek ki XD
2022. márc. 21. 13:57
 6/18 anonim ***** válasza:
80%
A ronda pasik meg rondák. Ez sem titok. Max az, hogy női szemmel más a nem vonzó férfi, mint férfi szemmel a nem vonzó férfi.
2022. márc. 21. 13:58
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Ronda nőként, nagyon nehéz a társkeresés
2022. márc. 21. 14:00
 8/18 anonim ***** válasza:
71%
#5 amúgy nem arról volt szó, hogy “átlagos nők”? De ha a fiatalok a legvonzóbbak, akkor az átlag a középkorú nők? Vagy ha a legjobbak a fiatal csinos lányok, akkor a ti szemetekben az átlag az idősebb, se még mindig csinos, szép nők? Tök ellentmondásos amiket írsz.
2022. márc. 21. 14:04
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
#8 nem tudom, engem csak azért fizetnek, hogy toljam az incel trollkodást, ilyen kérdésekre nincs előre bekészített válaszom
2022. márc. 21. 14:09
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagyok, szóval saját tapasztalat nem releváns, de az átlagos barátnőimnél utcán (vagy akármilyen hétköznapi szituban) csak úgy a semmiből nem szoktak kezdeményezni. Neten vagy baráti társaságban ismerkedik a többség.
2022. márc. 21. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!