Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek kb hány %nál mondható ki h a pénzre hajtanak?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 12:13
21/73 anonim válasza:
14, fordítva nem szokott gond lenni, amikor a pasi visz el benneteket, ti meg az egészbe a valogatokat teszitek csak bele.
22/73 anonim válasza:
13
8,5 éve vagyok a párommal és egyszer sem "találtam ki", hogy nyaralni akarok menni 1 millióért. Közösen teremtettük meg az egzisztenciánkat, egyformán kivettük a részünket benne.
Ja, és alapból nincs olyan, hogy kitalál az egyikünk valamit úgy, hogy a másik nem akarja. Mindketten szeretünk utazni és együtt tervezzük meg.
Amúgy ha személy szerint nekem, engem vádolva adná elő élőben bárki is az ilyen agyszüleményeit, akkor onnantól a kommunikációm során mindenfajta alázást, tiszteletlenséget megengednék magamnak.
23/73 anonim válasza:
100, mivel nem akarnak nyomorba szülni és élvezni akarják az életet.
24/73 anonim válasza:
23, akkor meg kell teremteni ennek a feltételeit, nem a pasitól elvárni.
25/73 anonim válasza:
Na, pickme muffocska megint felbukkant.
28/73 anonim válasza:
22
Én is ezt irtam! Csakhát látom a szovegertes nem megy!
Ismét megkerdezem, hátha valaszol valaki!
Ha én kifizetem a Korfui nyaralásomat, a másiknak viszont a Balaton is gondot okoz, az hogyan fog mukodni???
29/73 anonim válasza:
28, de amikor pl az van, hogy a muffka vmi olcsócska helyen dolgozik, a pasi meg vállalkozó, its, vagy ilyesmi, akkor meg ha nem viszi a nő csupasz seggét nyaralgatni mindent a pasi fizetve, akkor jön az, h nem szereti vagy nem akarja megosztani vele amije van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!