Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban több fiú gyerek születik, ezért férfitöbblet van, és ez probléma a társkeresésben?
Különben miért van az, hogy a nők kb. 10%-a szabad (szingli), a férfiaknak meg kb. 60%-a? Legalábbis a fiatalabb korosztályokban, úgy 40-45 év alatt.
Általános iskolában neked milyen volt a fiú/lány arány? Hány fiú volt és hány lány? Kommentben írd meg pontosan, majd szavazz a leegyszerűsített kérdésben. (Csak akkor ne szavazz ha pontosan ugyanannyi fiú volt mint lány, pl. 14-14)
Nem igaz, általában kiegyenlített a nemek aránya.
Miért gondolod, hogy több a szingli férfi, mint nő? Mert férfi vagy, és ilyen barátaid vannak. Nekem meg főleg szingli barátnőim vannak, és nem találunk szingli férfiakat, nekem úgy tűnik ők vannak kevesebben. De átlagban ez nem igaz.
Általánosban 21 fiú 6 lány
Gimiben 18 fiú 7 lány
Egyetemen 318 fiú 42 lány
Munkahelyen 6 mindkettőből, de a hölgyek leelőztek korban 20-34 évvel :(
8
Igen, sokat számít, milyen középiskola. Én szakgimibe jártam, info szakon. Nálunk, 16 fiú és 5 lány volt, a vasutas szakon 7 fiú és 1 lány volt (elég gyér osztály volt), belügyön fele-fele volt az arány, kereskedelmi szakon pedig tizen valahány lány, és 1 fiú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!