Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a megoldás segíthetne egyes inceleken?
Röviden egy pszichológus-al kimennének a város főterére, és csak 2-3 órán át néznék az elhaladó párokat. Egy pszichológus csodálatosan tudná megmutatni nekik ilyen helyzetben, pusztán kérdésekkel, hogy milyen brutális prekoncepcióik vannak az emberekről. Mert ugye projektálnak nonstop alfákról, chadek-ről, incelekről. Dobozolnak embereket állandóan, önmagukkal együtt.
Szerintem nem tudják, hogy hogyan is jön létre, hogyan működik egy párkapcsolat. De nemcsak a párkapcsolat számít, de az "öszejövés" folyamata is, ami kölcsönös vonzalmon alapul..
Vagy ha nem is a város főterére mennének ki, hanem meghívnának magukhoz különféle párokat és elmesélnék, hogy hogyan jöttek össze, meg hogyan működik a párkapcsolatuk...talán az is beválhatna.
Mit gondoltok?
"EGYETLEN ellenpélda (jelesül a sajátod) miért rengetné meg a világnézetedet":
Jogos.
Ha nekem tárgyaláson, ismerkedéskor, társaságban, bárhol, valaki elkezd ilyen konyhapszichológusi szavakkal dobálózni, mint te a kérdésedben, na én ott felállok és szó nélkül eljövök.
De neked segítek:
Cihológus helyett erre költs: [link] Aztán vágas emberi hajat, és menj ki anyád lakásának ajtaján, tudod, a világba, ahol vannak nők!
21 -es vagyok. Egy ilyen kísérlet azért lehet szülne bennem kételyeket. Alapból az a tapasztalatom, hogy átlagos kinézetű férfiként a kapuk mindenhol zárva vannak számomra, ha ismerkedésről van szó. A blackpill magyarázat erre az, hogy nincsenek zárva a kapuk, csak Chad viszi el az összes nőt. Ha valaki mutat egy helyet/platformot ahol ez nem így van, változhat a világnézetem valamennyire.
Még a blackpillszférában is megjelent az oofy doofy elmélet is, ami egyfajta változás egy másik irányba.
@1
Milyen segítséget kapunk mi? Nézz szét nyugodtan akár ezen kérdés alatt is, csak röhögtök rajtunk. Váó, micsoda segítség!
@7
Mókás a KSH-val dobálózni, mert amikor a korfákat linkeljük, amiken EGYÉRTELMŰEN látszik a férfitöbblet, akkor hirtelen ti tartjátok hamisnak az ottani staisztikákat. Döntsük már el akkor, hogy igazat mond a KSH, vagy hazudik.
@OP
"De nemcsak a párkapcsolat számít, de az "öszejövés" folyamata is, ami kölcsönös vonzalmon alapul.."
Na, akkor le is írtad a lényeget. Kölcsönös vonzalom - ha egy férfi úgy néz ki, ahogy, akkor szerinted ez hogy fog kialakulni? Sehogy. És így lettünk mi, 30 éves szüzek, vagy más szóval incelek.
25
Jaja, pár százalékkal több férfi van, ezt senki sem tagadja.
Ti viszont incel TÖMEGEKRŐL, a férfiak DÖNTŐ TÖBBSÉGÉRŐL beszéltek.
Azt állítjátok, hogy a férfiak 80-90%-ának nem jut nő. Azt ne mondd, hogy szerinted ez azért van, mert 80-90%-kal több a férfi, mint a nő, me' dobok egy hátast. :D
Senki nem állítja, hogy többségről van szó, aki igen, azt annyira is lehet komolyan venni. Viszont ez a pár százalék egy bő kisvárosnyi férfit jelent, nagyjából Mezőtúr és Balassagyarmat közti lakossággal. Ráadásul ez a különbség a fiatal felnőttek esetén jön ki, tehát azoknál, akik társkeresési szempontból igazán érintettek. És igen, azt sem lehet vitatni, hogy úgy 20-30 éve rohadtul nem volt ilyen magasan a mérce a nők részéről, így még rengeteg olyan férfi is egyedül marad, aki egyébként a KSH alapján párhoz kellene, hogy jusson.
Ha te is ebbe az "elenyésző százalékba" kerülnél, hidd el, másképp látnád ezt a dolgot.
#25: Ha van keped benyomni, hogy nem adnank segitseget, akkor mirol beszelunk? Tojsz te a valaszokra. Kapnal itt segitseget, de lusta vagy.
#28: Akik unjak a folyamatos rinyalasotokat az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!