Nem ébredek fel az ébresztőre, amiket olvastam, hogy segíthetnek, azok nem használnak. Alvászavarom van, és már semmi nem válik be. Valaki van itt hasonló helyzetben, aki talált megoldást?
Sziasztok!
3 éves korom óta, alvászavarral küzdök. Paraszomnia és társai, sajnos minden ilyesmiben volt részem. Már régen is nehezemre esett korán felkelni, az ébresztőkre, észrevettem, hogy egy ébresztő hang kb 2 hónapig hatásos, utána már úgy nyomom ki, hogy nem emlékszem rá, eddig így váltogattam az ébresztő hangokat. átlagosan 7-8 ébresztőt állítok be magamnak, a 2 hónap leforgása alatt, egyre kevesebbre ébredtem fel, a végre 8-ból csak 1-re ébredtem, és tudtam, hogy na akkor cserélem a zenéket.
Most ez sem használ, egyszerűen nem emlékszem egyikre sem, arra kelek fel, hogy hívnak a munkahelyemről, hogy hol vagyok már, próbáltam távol letenni a telefont, párna alatt, szekrény tetején, de mindet kinyomom alvajárva, nem tudom mit tehetnék még
Ha a MUNKAHELY fel tud hívni, akkor csak van nem kinyomott telefon!
Egyszerüen állíts be egy telefonhívást, és megoldódik a probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!