Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a megoldás segíthetne egyes inceleken?
Röviden egy pszichológus-al kimennének a város főterére, és csak 2-3 órán át néznék az elhaladó párokat. Egy pszichológus csodálatosan tudná megmutatni nekik ilyen helyzetben, pusztán kérdésekkel, hogy milyen brutális prekoncepcióik vannak az emberekről. Mert ugye projektálnak nonstop alfákról, chadek-ről, incelekről. Dobozolnak embereket állandóan, önmagukkal együtt.
Szerintem nem tudják, hogy hogyan is jön létre, hogyan működik egy párkapcsolat. De nemcsak a párkapcsolat számít, de az "öszejövés" folyamata is, ami kölcsönös vonzalmon alapul..
Vagy ha nem is a város főterére mennének ki, hanem meghívnának magukhoz különféle párokat és elmesélnék, hogy hogyan jöttek össze, meg hogyan működik a párkapcsolatuk...talán az is beválhatna.
Mit gondoltok?
Szerintem sem ez lenne a megoldás.
Még nem "incelként" sem olyan gyönyörködtető a párok látványa, mert ettől még ugyanúgy dolgozik a fejemben az irigység, annak ellenére, hogy azért azt megpróbálom nem kimutatni.
Másrészről meg az igazi "incelek" már alapból teóriákkal rendelkeznek, hogy nekik miért nem jut senki.
Mivel ők maguk ezt nem kezelik "hibaként", így miért is akarnának elmenni szakemberhez?
Másrészről meg, ha még valaki incelnek is tartja magát, az úgyis csak egy átmeneti állapot, amíg nem talál rá "valakire".
(Mondjuk érdekelne egy ilyen rekord, hogy vajon mennyi idős lehet(ett) a legidősebb incel?) :,D
10: Legutóbb számoltam a 30 alatti párokat hazafelé a villamoson meg az utcán (30 alatt vagyok, ami afelett történik, azt majd látni fogom később).
3db pár átlagos férfivel.
1db pár, ahol a férfi átlag aluli kinézetű, de 2 méter magas.
7dn pár, ahol a férfi jó pasi.
Maga az elképzelés jó, viszont a vérbeli inceleknél garantáltan nem működne.
Azoknak magyarázhatsz bármit, úgysem fognak hinni neked. Azt várják hogy egy fullos topmodell csaj az ölükbe hulljon és kinyalja a seggüket is...
"Jellemzően a kocsitulajdonos, jómódú emberek vannak kapcsolatban":
A vidéki 1000 fős településeken igen. Budapesten nem. Csak simán jól néznek ki. Megint leírom, hogy 30 alatt. A 30 fölöttiek egy olyan világban ismerkedtek, amikor még nem voltak ennyire eltolódva a női elvárások.
9-es:
Ha rám írsz privátba segítek kiválasztani a legelőnyösebb képeidet és segítek megírni egy olyan bemutatkozószöveget amit én nőként szimpatikusnak találnék. Meg persze nem tinder, hanem valami normális társkereső...
Viszont... az egy dolog, hogy nem feltétlenül tudsz magadról jó leírást adni 4-5 sorba. De nehogy már annyira tanult tehetetlen légy, hogy már nemhogy magad nem mész helyekre, hanem vinni kell téged...
9-es
Én alapvetően együttérzek mindenkivel, aki valamiért sikertelennek/boldogtalannak érzi magát. Ugyanakkor nem nagyon értem, hogy a saját negatív tapasztalataidból hogy sikerült ideológiát gyártani, illetve EGYETLEN ellenpélda (jelesül a sajátod) miért rengetné meg a világnézetedet? úgy vélem, pont azért, mert ez nem egy világnézet, hanem csak egy védekezési mechanizmus.
Ha el tudnád érni, hogy egy lány beléd szeressen és lefeküdjön veled, akkor egy pillanat alatt elfelejtenéd az egész blackpillt... Kívánom, hogy így történjen, csakhát azt ne várd, hogy komolyan vegyem az elméletedet, ami egyetlen párkapcsolattól és/vagy szexeléstől még számodra is megdőlne.
#1. " férfiak nem kapnak annyi segítséget lassan, mint az incelek"
Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben?
18-as:
A mondat így keződik:
"Megerőszakolt nők, férfiak". Egyértelmű, hogy mire gondol az egyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!