Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a megoldás segíthetne egyes inceleken?
Röviden egy pszichológus-al kimennének a város főterére, és csak 2-3 órán át néznék az elhaladó párokat. Egy pszichológus csodálatosan tudná megmutatni nekik ilyen helyzetben, pusztán kérdésekkel, hogy milyen brutális prekoncepcióik vannak az emberekről. Mert ugye projektálnak nonstop alfákról, chadek-ről, incelekről. Dobozolnak embereket állandóan, önmagukkal együtt.
Szerintem nem tudják, hogy hogyan is jön létre, hogyan működik egy párkapcsolat. De nemcsak a párkapcsolat számít, de az "öszejövés" folyamata is, ami kölcsönös vonzalmon alapul..
Vagy ha nem is a város főterére mennének ki, hanem meghívnának magukhoz különféle párokat és elmesélnék, hogy hogyan jöttek össze, meg hogyan működik a párkapcsolatuk...talán az is beválhatna.
Mit gondoltok?
Én csak kivágnám a tojásaikat és megoldódna minden férfi probléma.Nincs több erőszak,háború,veszekedés,családi inzultus.
28L
"Vagy ha nem is a város főterére mennének ki, hanem meghívnának magukhoz különféle párokat és elmesélnék, hogy hogyan jöttek össze.":
Incelként írom, hogy ennek akkor van értelme, ha olyan párokat hoznak, akik most ismerték meg egymást a 2020 március 15 óta eltelt időben az instagram és a Tinderszerű alkalmazások használata nélkül (erre komolyan kívancsi is vagyok).
Az incelek többsége a blackpill -t a siralmas online tapasztalatai után találta meg és ami online megy, azt szerintem a fősodrás se tagadja. A való élettel meg én is úgy vagyok, hogy ott azért korábban időnként ment valamennyire valami és nem vagyok szűz se. Az infláció a coviddal jött.
"Röviden egy pszichológus-al kimennének a város főterére, és csak 2-3 órán át néznék az elhaladó párokat.":
Munkahelyen beszéltem ilyenekkel. Többségük összejött 10 éve, 2013ban. Na most akkor én sokkal rondább kövér gyerekként szőke holland csajokkal smároltam felvátva.. Magyarul ennek semmi értelme.
Nem hinném, hogy BÁRMI képes lenne megrengetni a "blackpill" világnézetet.
Hiába hívod fel a figyelmüket rá, hogy amit mondanak, az a gyakorlatban nagyon másképp néz ki, hiába kezdesz ez statisztikákat linkelni és számolni (én ezt szoktam), hiába próbálsz empirikus cáfolatot nyújtani... Hallottam már olyat, hogy a KSH incel ellenes és meghamisítja a legalapvetőbb adatokat, azt is gyakran hangoztatják, hogy a párkapcsolatban élő férfiak csak félelemből vannak együtt a párjukkal, a nők csak a pénzre / szép arcra / nagy farokra / kigyúrt testre buknak (kéretik behelyettesíteni azt, amivel a delikvens épp nem rendelkezik) stb.
Egyszerűen mindenre van egy magyarázatuk, és azért nem lehet kirobbantani őket az amúgy elég elcseszett világlátásukból, mert "beavatottnak" hiszik magukat. Bármi és minden az ő elméletüket támasztja alá, akkor is, ha amúgy homlokegyenest ellentmond neki. Addig csűrik-csavarják a tényeket, amíg nekik lesz igazuk, és ártatlan áldozatként pózolhatnak.
"Nem hinném, hogy BÁRMI képes lenne megrengetni a "blackpill" világnézetet.":
Az én világnézetemet egyedül az rengetné meg, ha valaki csinálna nekem ehy Tinder/egyéb profilt, ami normálisan teljesít, vagy elvisz egy helyre, ahol a nők nyitottak felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!