Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiuk miert hazudnak online a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk miert hazudnak online a magassagukrol?

Figyelt kérdés
En 175 cm vagyok, tegnap randiztam egy sraccal aki elvileg 185 cm.... Kb akkora volt mint en... Mmint eskuszom nem erdekelne, de minek errol hazudni ha ugyis kiderul??
2022. márc. 20. 09:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%

10.

Minden ember hazudik szinte, nemtől függetlenül. Kivéve akik alapból tökéletesek - vagy annak gondolják magukat - esetleg leszarják a többiek véleményét.

2022. márc. 20. 10:33
 12/27 anonim ***** válasza:
58%
Gondolom mert sok nő magasság alapján filterez.
2022. márc. 20. 10:34
 13/27 anonim ***** válasza:
58%
Hát igen. Én 40 éves koromban egyszer k.rvára meguntam, hogy egy friss fényképpel alig kaptam levelet és átállítottam az életkorom 32 évesre, a fényképet meghagytam. Érdekes módon aznap 100, másnaptól is napi 20 levelet kaptam. (Az már más kérdés, hogy milyen színvonalúakat.) Szóval a férfiak kor szerint szűrnek.
2022. márc. 20. 10:41
 14/27 anonim ***** válasza:
50%

Ugyanazért, amiért a nők csalnak a kilóikkal ugyanitt.

Mindegyik nemnek vannak olyan pontjai, amiket falsul azt hisznek, hogy torzítani kell ahhoz, hogy a másik nemnek tetszeni tudjanak.

Amúgy engem nem a magassága zavarna a férfinek, hanem hogy hazudott. Egy 175 centi magas férfi mindenkinek elég kellene hogy legyen egy olyan országban, ahol 165 cm a női átlagmagasság.

2022. márc. 20. 11:37
 15/27 anonim ***** válasza:
93%
Mindkét fél hazudik. Én nőként inkább azt figyeltem meg hogy a férfiak leginkább a súlyukkal hazudoznak. Régebbi képeket töltenek fel. Előadják hogy átlag a testalkatuk pl 180/65-70, erre a randira jön egy kb 175 magas 100 kilós disznó.
2022. márc. 20. 12:14
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy legalább egy talit kicsikarjon, és abban bízik, hogy majd elnézed ezt a kis hazugságot. Szintén 175 centi vagyok, és sok papíron 180-185 centi magas pasi volt már akkora, mint én.
2022. márc. 20. 12:37
 17/27 anonim ***** válasza:
59%
Szóval csak a méret a lényeg?
2022. márc. 20. 12:59
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg baromi gáz és retardáltság olyan dologról hazudni, ami az első pillanatban kiderül ahogy meglátnak. Ne tegyünk már úgy mintha ez ilyen szabályos csalás lenne, szimplán szánalmas.
2022. márc. 20. 13:44
 19/27 anonim ***** válasza:
#18: Egyetertek. Az viszont meg szanalmasabb, amikor ilyen kulso szurok alapjan mindenki betolja azt a szoveget, hogy egy alacsony srac is siman talal valakit, a szemelyiseg szamit. Hat, altalaban nem...
2022. márc. 20. 16:03
 20/27 anonim ***** válasza:
94%

#19: Arra meg őszintén az lenne a megoldás hogy nem az interneten kellene élni. Minden ilyen teória az online társkeresők körül kulminál, de ha mindenki tisztában van vele hogy ott bizonyos paraméterekkel kevesebb az ember esélye, akkor mi a ráknak ott próbálkozik? Eleve a társkereső működési alapköve hogy kép alapján tetszik meg valaki, legyen az nő vagy férfi. Nem azt képzeled el hogy milyen szép családunk lesz majd amikor meglátod az illetőt, meg senki nem ír személyiségi látlelet novellát a bemutatkozásba. Ha valakinek pedig van 10 lehetősége, akkor válogatni fog és a legjobbat választja ki, aki neki tetszik minden paramétere szerint. Mi ebbe olyan bonyolult, vagy ördögtől való?

Menjetek ki kicsit a valóságba, hogy mondjuk csak az utcán milyen párok mászkálnak.

2022. márc. 20. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!