Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi elvárja a hangüzenetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi elvárja a hangüzenetek küldését tőlem, de visszafelé nem jön semmi, inkább nem is online, csak hogy ne kelljen neki küldenie, kifogtam egy olyat aki csak szórakozik velem, igaz?!

Figyelt kérdés

2022. márc. 18. 00:51
 1/7 A kérdező kommentje:

Ha megkérdezem ő miért nem küld, hirtelen mindig van valami kifogása, magyarázata miért nem ér rá / és vagy nem tud beszélni.

De ő elvárja hogy én küldjek neki. Amikor én kérem megszűnik.

Szórakozik velem, igaz?!

2022. márc. 18. 00:52
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Igaz.

Szórakoztatod, igaz?

2022. márc. 18. 01:34
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
13%
Te, ha nekem is küldesz, én fixre küldök vissza! Ha kellemes a hangod, még ki is csapom rà!
2022. márc. 18. 05:41
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Jó a hangod, elélvezett
2022. márc. 18. 08:11
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Figyi, én meg abszolút utálok ismerkedéskor hívásban beszélgetni. Hangüzeneteket küldeni sem szeretek. Szerintem ez az egész értelmetlen. Ha valaki nem szeret beszélgetni mert nem erős oldala az miért zavarja a nőket? Írásban vagy sehogy. Ne küldj neki azt kész. Mit nyafogsz b+? HP
2022. márc. 18. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem vegyél fel egy pukit legközelebb és küldd el neki azt.
2022. márc. 18. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
30%

Fel hogy gyerekes ferfiatlan a hangja. Tele lehet fobiakkal a srác.

Offold ha ilyen nyomi.

2022. márc. 20. 08:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!