Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan kinek jók ezek az államilag szabályozatlan
vadnyugati pénzlenyúlós online társkeresők?
Igen! Jól látod.
Ez is egy pénzkereseti lehetőség, vannak akik a társkeresőkkel keresnek pénzt.
Mások kórházakban, McDonaldsban....
2022. márc. 19. 09:50
Ha mindenkinek olyan rossz lenne, senki se használná. Amúgy, annak akinek ez nem válik be, nem kötelező használni. Lehet élőben is próbálkozni.
2022. márc. 19. 09:51
Én pl. társkeresőn talaltam meg a férjemet! 😏
2022. márc. 19. 09:51
Nem kötekező használni ilyen alkalmazasokat
2022. márc. 19. 09:52
Sajnos ugyanúgy működik, ahogy a kapitalizmus: a felső 5 százalék fényesen él benne, elképesztő kiváltságos helyzetben van, míg az alatta lévő, maximum 15 százaléknak mérsékelt sikerei vannak és tűrhető színvonalon él, viszont a nagy többség sikertelen, boldogtalan és kilátástalan. Amíg az alsó 60-70 százalék abban a hitben él, hogy neki csak annyi dolga van, hogy valahogy bekerüljön a felső 5 százalékba, és nem ismeri fel, hogy itt a többség kárán tartják elképesztő luxusban a keveseket, addig rendszerszintű változás nem is lesz. Erre a szemléletváltásra van szükség.
2022. márc. 19. 09:54
A többiek leírták a lényeget.
Aki talál rajta párt, illetve akinek pénzt hoz, annak jó. Aki kipróbálja, de nem jön be neki, vagy eleve nem szimpatikus ezért ki se próbálja, (én pl ez a kategória vagyok) az élőben ismerkedik. Senki nem tart fegyvert a másik fejéhez, hogy így, vagy úgy döntsön.
2022. márc. 19. 09:54
1. az igényeket nem szabad leadni, ez már egy agyonrágott téma, nem leszel boldog stb.
2. #5-ösnek igaza van ha átlag vagy felejtsd el.
3. felesleges előfizetned...kivéve ha valóban nincsenek nagy igényeid, de akkor is erősen kétséges, kevés az esély.
2022. márc. 19. 09:56
Nyilván annak aki üzemelteti, ki másnak lenne jó 🤣
Közgazdaságtanból meghúztak párszor, mi? 🤣
2022. márc. 19. 09:58
Mar megint az incel autista kerdezo...
2022. márc. 19. 10:00
#8 Már csak az a kérdés, hogy ha a racionális közgazdaságtan a természetéből adódóan egyértelműen antihumanista, akkor nem lenne-e jobb, ha az ember végre elkezdené az ember érdekeit szolgálni, és nem a profit, a tőke érdekeit. De ezt te cinikusként úgysem fogod soha megérteni.
2022. márc. 19. 10:01
Kapcsolódó kérdések: