Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne számodra az ideális online társkereső?
Kérdések:
Hosszútávra/Rövidtávra
Csak:
magyarok/V4/csak közép-európaiak/európaiak/eurázsiaiak/akárki
Minimum hány kép profilonként?
Tagságszűrő igen/nem
Húzogatós/témakeresős/ismerős-ismerőse alapján
Kérdések/Szabad leírás/Kettő között
Lakóhely alapján szűkítés igen/nem
Te milyen kérdéseket vársz el?
_________
Magyarázat: rátaláltam a "Subtle Asian Dating" csoportra egy kínai ismerős által, és baromira tetszik. Kéne egy nekünk is szerintem, csak nem facebookon, mert az gáz.
Ha érdekel, akkor leírom ott átlag milyen kérdéseket adnak meg, illetve videót is rakok be.
Minnél több választ várok!!!
Köszi!
Minimum egy kép, amin látszik az arc. A többi mindegy, de jó lenne ha több különböző arckép lenne.
Rövid leírás, minimum 500 karakter.
Egy hosszú leírás, minimum 5000 karakter.
Vég nélküli beállítási lehetőség, amit folyamatosan bővítenek a fejlesztők a használók kérésére. Pl van egy app, ami mbti típust néz. És csak azt.., így is jobb mint más appoknak a 99%a.
Nem várok el kérdést. Egy számomra ideális társkeresőt csak az emberek nagyon kevés százaléka használná, akik az átlag felettiekhez képest is hatalmas önismerettel rendelkeznek.
A sok beállítás azért lenne, hogy ne kelljen több millió emberen végigmenni, hogy megtaláld azokat, akiket igazán vágysz s vágynak téged, de az után a több tízezer karakteres leírás döntene, amihez nem kell előre megírt kérdés a felhasználónak.
Én örülnék valamiféle visszajelzési rendszernek. A nők sokszor panaszkodnak, hogy sok férfi csak szexet akar és ezért hazudik. A férfiak meg sokat panaszkodnak, hogy a nők csak 1 szavas válaszokat írnak.
Azt eleve bannolnám, aki zaklatóként ír. Azt is, aki nem válaszol a normális kezdésre azzal, akivel matchelt. Ahogy azt is, aki nem fogadja el a normális visszautasítást. Az ilyen jellemző tulajdonságokról jó lenne valami visszajelzés vagy értékelés.
Első körben legyen ingyenes, mert durva, ahogy pl a badoon is elszálltak az árak, aztán ha a csaj nem válaszol, akkor kidobtad a pénzt az ablakon.
Ebből adódik, hogy kamuprofilmentes legyen, 3-4 éve után léptem újra fel, de most is láttam ismerős arcokat.
A nőknek minimum 100 karakteres kezdő üzenetet kötelezővé tennék.
Tudjátok hogyan kezdeményeznek azon az appon ahol nekik kell? Küldenek egy pontot. Igen, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!