Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn nők 99%-a az ideális partner korát miért -2/+5 évben határozza meg?
Ez nem diszkrimináció. Mindenki úgy választ, ahogy akar.
Én is mindig tartottam magam a -2/+5 évhez. A gyakorlatban viszont úgy alakult hogy -2/+1-2 év volt mindig
Onnan, hogy látom az adatlapot :D,
szélesebb spektrum, nagyobb merítési lehetőség lenne, ha sokan megengedőbbek lennének, én pl. +/-10 évben határoznám meg.
Sejtem, hogy a másik kérdés is a tied, ahol azt írod, a korodra hivatkozva pattintott a csaj.
De azért leírom, én -5/+1 évben határoztam meg anno nőként, mikor társkeresőztem. (Az elején -2/+3, de aztán az évek alatt ez változott.) A legfiatalabb, akivel találkozgattam, 20 volt, mikor én 26. Ő (a körülményei miatt) nagyon érett volt fejben, és nagyon kedveltem. Külsőre viszont bár helyes arca volt, nagyon kisfiús volt, alacsonyabb is volt picit, mint én + elég vékony alkatú, engem meg zavart volna, hogy nagyobb db vagyok nála.
De összességében nekem jobban bejön, ha a pasi fiatalabb nálam, mintha idősebb több évvel. (Az előző kapcsolatomban másfél hónap volt az exem javára. A jelenlegiben 3 és fél év az enyémre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!