Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn nők 99%-a az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn nők 99%-a az ideális partner korát miért -2/+5 évben határozza meg?

Figyelt kérdés
Nem akartam túl hosszú kérdést írni, de a lényeg, hogy a legtöbb nő fejében az él, hogy a leendő partnerük max két évvel fiatalabb vagy max 5 évvel idősebb, szerintem ez distinkció indokolatlan. XD

2018. máj. 9. 18:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ez nem diszkrimináció. Mindenki úgy választ, ahogy akar.

Én is mindig tartottam magam a -2/+5 évhez. A gyakorlatban viszont úgy alakult hogy -2/+1-2 év volt mindig

2018. máj. 9. 18:17
 2/13 anonim ***** válasza:
És ezt honnan gondolod, hogy így van? :D
2018. máj. 9. 18:18
 3/13 A kérdező kommentje:

Onnan, hogy látom az adatlapot :D,

szélesebb spektrum, nagyobb merítési lehetőség lenne, ha sokan megengedőbbek lennének, én pl. +/-10 évben határoznám meg.

2018. máj. 9. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#3 Oké, az te vagy. Én meg úgy gondolom, nem követek el emberiségellenes bűntettet azzal, ha 28 éves nő létemre nem kívánok 18 éves kamaszfiúkkal “kapcsolatot” létesíteni (ahogy valszeg ők sem velem)...
2018. máj. 9. 18:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Te +/-10-et adtál meg az adatlapodon?
2018. máj. 9. 18:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért ebben ne legyél olyan biztos hogy ők sem veled :-), de én érteni vélem az alapdilemmát, itt alapvetően szellemi éretlenséget vélelmezel, de lehet mást is.
2018. máj. 9. 18:46
 7/13 A kérdező kommentje:
+/-n ahol n egyenlő tetszőleges számú vektorok halmaza +/10, így behelyettesítve megkapjuk az ideális kort.
2018. máj. 9. 18:50
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Én sosem vonzódtam a nálam fiatalabbakhoz. Én -2/ +10 évben adnám meg. Tudom, hogy nagyobb lenne a merítés ha a mínuszt is lejjebb vinném, de nem vonzanak és nem is érdekelnek a nálam fiatalabbak. Ugyan úgy ahogy sok férfi meg a nála fiatalabb nőket keresi és nem a nála idősebbeket. Nincs ezzel semmi baj.
2018. máj. 9. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
46%

Sejtem, hogy a másik kérdés is a tied, ahol azt írod, a korodra hivatkozva pattintott a csaj.

De azért leírom, én -5/+1 évben határoztam meg anno nőként, mikor társkeresőztem. (Az elején -2/+3, de aztán az évek alatt ez változott.) A legfiatalabb, akivel találkozgattam, 20 volt, mikor én 26. Ő (a körülményei miatt) nagyon érett volt fejben, és nagyon kedveltem. Külsőre viszont bár helyes arca volt, nagyon kisfiús volt, alacsonyabb is volt picit, mint én + elég vékony alkatú, engem meg zavart volna, hogy nagyobb db vagyok nála.

De összességében nekem jobban bejön, ha a pasi fiatalabb nálam, mintha idősebb több évvel. (Az előző kapcsolatomban másfél hónap volt az exem javára. A jelenlegiben 3 és fél év az enyémre.)

2018. máj. 9. 19:11
 10/13 A kérdező kommentje:
ez szimpatikus hozzàllàs egyèbként meg vàltozhat a preferencia pl. nekem sem jönnek be a nagyon fiatal csajok 16-22 között csak külsőre valamelyik, de komolyat nem tudnek elkepzelni a 28 évemmel, idősebb nők bejönnek akar 45-ig de ennek màshoz van köze, de arrol majd egy masik kerdesben XD
2018. máj. 9. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!