Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen az ideális partner lányok-fiúk?

Figyelt kérdés

A következő kérdésekre szeretném, ha válaszolnátok:

1. Milyen külseje legyen (magasság, testalkat, haj- és szemszín)?

2. Milyen iskolai végzettsége, mit dolgozzon, mennyit keressen?

3. Milyen hobbijai, szabadidős tevékenységei legyenek?

4. Milyen legyen a személyisége, legfőképpen milyen belső értékekkel rendelkezzen?

2017. júl. 6. 10:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

1.Min. 165 cm, vékony, kis mell, barna haj, barna, vagy kék szem. 2. Nem fontos, de ha van felsőfokú, az előny, többi mindegy 3.Sport, természet, zene, kultúra 4. Empátia, őszinteség, humor, kteativitás

44/f.

2017. júl. 6. 11:03
 2/14 anonim ***** válasza:

Sosem szedtem listába így, de tessèk

1, magasság mindegy, legyen nagyobb nálam ( kicsit álszent válasz, 156 centi vagyok, párom 192...) testalkat átlagos, se nem ropi, se nem kigyúrt. Szem- haj mindegy ( párom kèk-barna)

2, Nekem diplomám van, de nem elvárás, jogy neki is legyen, HA az engem èrdeklő tèmákról el tudunk beszèlgetni ( ez is álszent, páromnak 2 diplomája van, abból egyik miatt a neve "dr"- al kezdődik)

Fizetès legyen annyi - mindkettőnknek- ha èpp egyikünk váltani akar ès nincs munkája pár hónapig se haljunk èhen.

3, hobbi..amit ő szeret. Nem kell azt szeretnie,amit nekem, de azèrt nèha èrdeklődhet iránta.

4, intelligens, humoros, megbízható, gondoskodó, èrtse a cinizmust.

2017. júl. 6. 11:10
 3/14 anonim ***** válasza:

1: Középmagas vagy magas. Vállig érő barna, szőke, szőkésbarna haj. Barna, zöld szemek, pisze orr, babaarc, vastagabb alsó ajak, fejhez simuló fülek. Karcsú, sportos vagy minimálisan húsosabb alkat. Hosszú, egyenes lábak, ívelt boka, szép, formás lábujjak, lábfej.

2: legalább érettségi, OKJ. Nem elvárás a diploma. Lényeg h szeresse valamennyire a munkáját. Keresetéhez mi közöm?

3: szeressen túrázni, kirándulni, bringázni, futni, olvasni, néha közösen filmezni, főzni, fotózni természetben, akárhol. Bírnám, ha írni is szeretne, aztán felolvasnánk egymásnak a saját írásainkból. Lényeg, hogy jókat tudjunk beszélgetni is komoly dolgokról, poénkodni is lehessen vele. Értsük egymás humorát. Sok lánynak nincs humorérzéke, vagy ha van, nagyon egysíkú.

4: szangvinikus, kicsit melankolikus, célokkal rendelkezzen, odaadó, hűséges, gondoskodó természet, legyen romlatlan a lelke /gyermeki naivitás/, érzelmes legyen, de ne érzelgős. Háziasság előny. Önálló gondolatokkal rendelkezzen, ne menjen a világ hulyeségei után, merjen kiállni önmagáért, elveiért. Ne legyen befolyásolható. Írhatnám reggelig.

29F

2017. júl. 6. 11:16
 4/14 Sunshinedoll ***** válasza:

1: Magas, izmos, barna

2: Keressen minél többet

3: Rábízom, kivéve ha az pedofília, vagy sorozatgyilkosság, vagy youtube videók alá kommentelés

4: olyan, mint az enyém, csak kevésbé stresszes és spontánabb

2017. júl. 6. 11:27
 5/14 anonim ***** válasza:

1.Magas- nagyon magas. 190 feletti. Kopasz, szakállas. Barna szem

2.Diplomás, vagy ha magától is értelmes, leleményes, intelligens, felőlem 8 általános.

3.Hobbija legyen az utazgatás, a szerelés, makettezhet, bármi, amiben örömét leli.

4. Minden általános pozitív tulajdonság. Ez túl tág téma ide. Legfontosabb viszont: hűséges, és sose hazudjon.

Jelenlegi párom, aki jövőre a férjem lesz: mérnök, kopasz, szakállas, 206 cm magas, 120 kilós, hobbiautószerelő. A legmegbízhatóbb és legnormálisabb ember akit valaha láttam.

22L

2017. júl. 6. 11:30
 6/14 anonim ***** válasza:

1. Alacsony, átlagos vagy ducibb, sötét hajú és szemű.

2. Azért egy érettségi legyen meg, a többi nincs ideálhoz kötve.

3. Bármi, amit lelkesedéssel csinál, volt már olyan is, aki horgolt.

4. Ezt már leírtam sokszor, és szinte mindig azt kaptam meg, hogy ilyen nő nincs. Amúgy ez üti az első hármat, szóval ha olyan belső értékei, és személyisége van, akkor felőlem lehet világos hajú is 8 általánossal, aki egész nap sorozatot néz. :D

23/F

2017. júl. 6. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:
1: ne legyen egészségtelenül elhízott,de lehet rajta húsi,de túl vékony se legye.2végzetség szakma vagy érettségi,persze azért munkája legyen,szerintem nem fair ha csak egy valaki dolgozik.3hobbi mindegy,csak jöjjön ki velem néha a strandra.4.kedves,érzékeny,gyengéd,türelmes mert abból hozzám sok kell mert makacs vagyok.21/f
2017. júl. 6. 11:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Legyen 178,2 cm magas, 57,9 kg, hosszú szőkésbarna haj, zöld szemek, legalább főiskolai végzettség, kreatív, vagy szociális területen dolgozzon, szeressen táncolni, túrázni, ne legyen az a kényelmes típus. Legyen kedves, megértő, de legyen saját véleménye, amit ki is mer mondani, de ezt tudja úgy megfogalmazni, hogy nem bánt meg másokat.
2017. júl. 6. 12:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Tetszik és jól kijövünk. Meg nem lakik túl messze.
2017. júl. 6. 12:37
 10/14 anonim ***** válasza:

1. ne legyen magasabb nálam (tehát max 188 centi), átlagos, nőies alkat formás idomokkal (karcsúbb derék, széles csípő nem túl széles váll, minimum mellkasból észrevehetően kiemelkedő mellek, formás popsi), inkább sötét főleg fekete haj, lehetőleg zöld szem

2. kicsit sem érdekel

3. ezek közül valamelyikek: motorozás, kirándulás, filmek, tudományos érdeklődés, és fontos a szex :D

4. empátia, korrektség, őszinteség, önálló gondolatok, intelligencia, kedvesség

31/F

2017. júl. 6. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!