Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az ideális partner lányok-fiúk?
A következő kérdésekre szeretném, ha válaszolnátok:
1. Milyen külseje legyen (magasság, testalkat, haj- és szemszín)?
2. Milyen iskolai végzettsége, mit dolgozzon, mennyit keressen?
3. Milyen hobbijai, szabadidős tevékenységei legyenek?
4. Milyen legyen a személyisége, legfőképpen milyen belső értékekkel rendelkezzen?
1. Macis, izmos testalkat, 180 cm körül, vagy fölött, barna haj.
Én barna hajú, szemű, nőies alakkal rendelkező, 164 cm magas lány vagyok.
2. Mérnöknek tanulok, a páromat is hasonló munkakörben képzelem el - a műszaki beállítottság Számomra fontos.
3. Imádok utazni, vízparton lenni, bulizni, élni. Ő is szeresse ezeket, de legyen saját élete, haverjai - tehát a hobbi nem is igazán érdekel, hogy milyen, de legyen.
4. Legyen férfias, felnőttes (tehát legyen felelősségtudatos, célja, véleménye, magabiztossága). Legyen őszinte, hűséges, megértő, kedves, belém nagyon szerelmes. Szeretem, ha egy pasi kissé "papucs" velem, viszont ezzel nem élek vissza. Az is nagyon vonz, ha egy férfi művelt, okos. És nem utolsó sorban imádjon szexelni. :))
Én is ezeket adom cserébe.
20/N
1. Ne tartozzon a végletekhez meg vonzódjak hozzá, ennyi.
2. Azért közmunkás ne legyen, meg ne kelljen mindig kölcsönkérnie a megélhetéséhez, de amúgy nem igazán érdekel.
3. Teljesen mindegy, nem engem kell szórakoztatnia hanem őt.
4. Igényes és szeresse a tisztaságot, ne menjen az agyamra, szeresse az állatokat, megértő és fogadja el, hogy vannak dolgaim meg szokásam, amiből nem vagyok hajlandó engedni. (Pl.: Utálom a meleget meg a napfényt, nyáron csak muszájból hagyom el a házat vagy naplemente után. Nyaralás, kirándulás, strand kizárva. Engem ilyen helyekre nem lehet elrángatni, ha akar menjen egyedül.)
Nyitottan gondolkodik és nem ossza azt a véleményt, hogy az emberek elhasználódnak mások nemiszerveitől.
1. Barna haj, szemszín: zöld vagy barna. Magasság: nálam legyen magasabb, de ne legyen 2 méter, mert hülyén néznénk ki együtt :D
2. Iskolai végzettség: minimum középfok, a munkahely mindegy, a lényeg, hogy mindenképp dolgozzon és meg tudjon élni belőle. Engem nem kell eltartson, szóval ennyi az elvárás :D
3. Hobbi: tök jó lenne, ha szeretne sokat sétálni, kirándulni, mert én imádok mozogni. Ne üljön egész nap a gép előtt, ne lógjon egész nap a telefonján. Nekem inkább ez a fontos. Tehát legyen élete :D
4. Legyen aranyos, megbízható, ne flörtölgessen mással. Mindent lehessen vele megbeszélni.
1. Nálam magasabb legyen 175-
Testalkat se nem vékony se nem túlsúlyos
Haj és szemszín mindegy,de tetszik a zöld szem.
2. Nekem nem számít a végzettség mert attól még hogy valakinek nincsen diplomája lehet intelligens. Átlagos kereset , amivel ellehet éldegélni megfelelő.
3. Szeressen sportolni , szabadban lenni, túrázni, kirándulni, utazni. Legyen olyan nagy kalandvágya mint nekem.
4. Pozitívan álljon a dolgokhoz. Társaságkedvelő és közvetlen legyen. Kedves , türelmes , megértő, határozott, őszinte, nyíltan tudjam vele megbeszélni a dolgokat, bármiről legyen szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!