Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen egy ideális társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy ideális társkereső weboldal?

Figyelt kérdés
Az egy éves terveim közé tartozik, hogy létrehozzak egy jól működő és hatékony társkereső oldalt. Fontos felmérnem, mik az igények, elvárások egy ilyen oldallal szemben ahhoz, hogy tényleg egy népszerű társkeresési platformot lehessen létrehozni.

2019. jan. 6. 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Amik anno nekem számítottak:

-Legyen egyben közösségi oldal is, legyen fórum, és blog írási lehetőség.

-Legyen az oldal átlátható, könnyen kezelhető.

-Legyen ERŐS MODERÁCIÓ!!! (értsd faxmutogatók, provokátorok azonnali tiltása)

-NE LEGYEN kötelezően profilkép (azt mindenki saját döntése alapján)

Ha gondolod írj priviben.

2019. jan. 6. 16:45
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
A nők kizárólag a legjobb férfiakkal akarnak csak foglalkozni, innentől kezdve lehetetlen egy valóban működő oldalt létrehozni. Ha bármilyen formában akarod is korlátozni, szabályozni őket vagy kényszeríteni arra, hogy a többi férfival is érdemben szóba álljanak, azonnal lelépnek. A Tinder azért ilyen népszerű, mert a nők még annak is elejét tudják venni, hogy a méltatlannak tartott férfiak egyálatalában rájuk írjanak. Ettől függetlenül, sok sikert!
2019. jan. 6. 16:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Az elsőt én nem társkereső oldalnak gondolnâm,ilyen elvárásokkal.
2019. jan. 6. 17:14
 4/14 anonim válasza:
45%
Hajrá, biztosan fel tudod venni a versenyt a meglévő több tucat platformmal szemben, amik már tele vannak profilokkal (értsd, tartalommal) és sokmilliós reklámbüdzséjük van havi szinten. Meg biztos kitalálsz majd olyat, amit világszerte nem tudott még senki, pár gyk-s komment alapján inspirálódva...
2019. jan. 6. 17:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem akarlak letörni de amíg átlagban ide (társkereső oldalakra) szinte csak pasik regisztrálnak 90%-ban.

Addig ez a dolog annyira lesz hatékony mint defektes kereket fakanálla foltozni.

És téged is megfognak találni a hirdető prostik az egó tuningosok. Meg a diplomás vagyok helyet takarítónő kaliberű emberek.

Ez egy utópisztikus elképzelés.

2019. jan. 6. 17:18
 6/14 anonim ***** válasza:
25%
nem fog menni egy év alatt, öreg
2019. jan. 6. 17:21
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem a depressziós, elbátortalanító válaszokra voltam kíváncsi, hanem ötletekre. Akinek nincs ötlete, az az ötlettelenségéből származó keserűséget ne itt élje ki. Köszöntem.
2019. jan. 6. 17:29
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Valami arcszűrő kéne, hogy a ronda férfiakat előre ki szelektáld, egyensúlyt teremtve a nők és férfiak arányában. Esetleg lehetnének kompenzáló paraméterek, pénz, izom ilyesmi. Így a selejt is jól jár, mert nem töri magát feleslegesen, meg a nők is, hogy nem basztatja őket az alja, így talán nagyobb kedvel regisztrálnak is.
2019. jan. 6. 17:32
 9/14 anonim ***** válasza:

"Nem a depressziós, elbátortalanító válaszokra voltam kíváncsi, "

JÓ, majd 1.000 kamu profil után se felejtsd el. Meg egy adatlap akárhogy kitölthető, bármilyen fikció alapján.

2019. jan. 6. 17:41
 10/14 A kérdező kommentje:
ma 17:41, mondjuk egy ilyen válasz helyett írhatnál egy olyat is, hogy erős moderáció legyen a kamuprofilokat illetően. Ez tanács. Az nem tanács, hogy nem működHET a kamuprofilok miatt. Érted a kettő közötti különbséget?
2019. jan. 6. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!