Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek ha a társkereső weboldalakon beírjátok az adatlapotokra azt, hogy max. Mennyi kg legyen egy veletek ismerkedő nő, az imponáló a veletek ismerkedni szándékszó nők szemében? Mennyi vagytok "kelendőek" ilyen elvárással?
Elnézést. Nő vagyok.
Mull Pasha gondolkodásával értek egyet. Bármennyire is szimpi lenne a pasi és még a paraméterekbe is bele illenék, tuti, hogy nem írnék rá.
Az emberek változhatnak. Nem tudni, hogy tényleg ennyire fontos a másiknak a külső, vagy csak ez egy afféle irány. A férfiak többsége meghízik egy hosszabb kapcsolatban. Vannak olyan nők is, akik meg szülés után nem tudnak lefogyni. Lehet, hogy nem lesz semmi baj, de az is lehet, hogy emiatt romlik meg később a kapcsolat.
Jártam már olyan sráccal is, aki több hónap után mondta el, hogy a nagyon-nagyon vékony lányokat szereti. Én meg kicsit husibb vagyok. Még is láthatóan oda-meg vissza volt értem. Ha ezt az elején tudom, nem lett volna belőle kapcsolat.
A nők is a képet nézik első körben, amit kiraksz magadról. Ha nagyon bejössz egy nőnek külsőre, a kép alapján akkor leszarja mit írtál ki.
A másik, hogy aki alatta van ennek a mércének (kg) az örül és akar ismerkedni, aki meg felette van, azzal meg én nem akarok.
Szerintem soha a világon egyetlen dugás sem hiúsult meg az miatt, hogy a férfi kiírta az adatok közé hogy hány kg-os nőt akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!