Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a cupido társkeresőről? Milyenek a tapasztalatok?
Saját magát legjobbnak állítja be, de nagyon vigyázzatok! Tele van kamu profilokkal, amikről kamu üzeneteket jönnek, csak hogy előfizess Mivel elolvasnád őket. Majd közben másik oldalakon is regisztrál (maturedating.com, loveagain.com)ugyan ezzel az avatároddal és az előfizetésed ott is érvényessé válik.A bele egyezésed nélkül! Csak ha nem mondod fel mindegyiken az előfizetést-amit én későn tettem meg- , akkor már szépen le is húznak egy hónapos előfizetéssel mindegyiken.
Ez egy igazi átverős oldal, fasza angol nyelvű telefon szolgálattal.
Senki ne fizessen elő, kamu és átverés az egész oldal!!!
Kerüld el az oldalt ha nem akarsz pénzt és időt pocsékolni. Kb ugyanaz történt velem mint Riomával. Befizettem egy próbára egy hónapra egy csekély összeget. Már az első percekben jelentkezett egy tucat prosti. Ezeken kívül nem válaszolt senki. Eközben előugranak 3 napos ingyenes próbaidős oldalak amire persze rákattint az ember aki nem tudja hogy ha nem mondja őket le, egyszerűen le emelik ezek oldalak havi díját.
Több mint 18000Ft ot vettek le mellesleg használhatatlan oldalak miatt. Ha nem beszélsz angolul vagy franciául, bajban vagy mert nincsen magyar Ügyfélszolgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!