Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen egy ideális társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy ideális társkereső weboldal?

Figyelt kérdés
Az egy éves terveim közé tartozik, hogy létrehozzak egy jól működő és hatékony társkereső oldalt. Fontos felmérnem, mik az igények, elvárások egy ilyen oldallal szemben ahhoz, hogy tényleg egy népszerű társkeresési platformot lehessen létrehozni.

2019. jan. 6. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%

"Az nem tanács, hogy nem működHET a kamuprofilok miatt. Érted a kettő közötti különbséget?"

És te azt érted h (nem én találtam ki) a társkeresőt az emberek bizonyos %-a szemétdombnak hívja. Nem ok nélkül.

És a nők átlag 90%-a úgy el kerüli ezeket a típusú ismerkedési modelleket, mint ördög a tömjént ?

Persze ok próbáld meg de sok jóra nem számíts.

Ámbár a Tinder, meg a Badoo ellen szerintem esélyed sincs.

2019. jan. 6. 18:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Éppen emiatt szeretnék olyan oldalt létrehozni, amit nem tekintenek szemétdombnak. Előállsz végre egy tanáccsal, vagy pedig te magad is szemétdombot akarsz csinálni a gyakorikérdések.hu-ból azzal, hogy végigoffolsz egy kérdést? Ha nincs ötleted tanácsra, akkor egyszerű, mit kell tenned: NE ÍRJ.
2019. jan. 6. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Tanács: havonta rendezz a tagoknak egy ismerkedős bulit valahol. Ott kötetlenül lehet találkozni, beszélgetni.
2019. jan. 6. 18:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Olyan ötleteim vannak, besz*rsz, de nincs kedvem pöttyögni...

Jó lenne tudni, mennyire veszed komolyan..., ha már ott vagy, beszélünk.

2019. jan. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!