Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pozitív és milyen negatív tapasztalatokat szereztetek internetes, online párkeresés, társkeresés során?
Több évig voltam fent nőként netes társkeresőn. Egy idő után már egész jól le tudtam szűrni, ki milyen szándékkal és milyen komolysággal keres meg.
Volt két nem igazán sikerült kapcsolatom netről, aztán szerencsére megismertem szintén neten a vőlegényemet. Szóval lehet találni, de nem könnyű.
Pozitív: sok értékes emberrel találkoztam;
Negatív: egy rakás frusztrált és görcsös alak is szembejön egyidejűleg.
Nekem összességében pozitív az összkép, végül ott találtuk meg egymást valakivel, de azon nagyot módosulhat az élmény, hogy te magad milyen, és mennyire terhelhető személyiség vagy.
Pozitív: a férjemet :)
Negatív: belefutottam előtte pár gyökérbe, akik nem értettek olyan bonyolult koncepciókat, mint a 'nem'. Pl első randi után kedvesen megírtam egy srácnak, hogy köszi az idejét, de nem egymást keressük, átvedlett hisztis óvodásba. De miért, de hogy, de ne már, de ő még hadd próbálkozzon, mert nagyon bejövök neki, de légyszi, de csak még egy randit, de hogy képzelem, de ez nem fair, de naa, azösszesnőilyen, menjek anyámba, de azért légyszi a kedvéért. Pár nap után letiltottam, pár óránként tolta minden platformon, ahol elért 🤷
Én 2 évig voltam tag, igaz már 15 éve, azóta gondolom ez is változott.
Negatív: sokan nem is tudom miért voltak fent, unalomból, szórakozásból?
Nekem is volt olyan, aki nem értett a szép szóból, volt akit már találkozás nélkül le kellett tiltanom, Pl.leírtam, hogy nemdohányzót keresek, és volt aki elkezdett nekem írogatni, hogy ez milyen bunkóság, mert attól, hogy valaki dohányzik, még lehet kedves ember. Én nem is állítottam ennek az ellenkezőjét, de mégsem szeretnék bagós párt, mint ahogy nem szeretnék 150 cm-est, sem külföldit, sem 3 gyerekes elvált 50-est. Ezeket tiszteletben kéne tartani, neki is vannak elvárásai, hogy kikkel szeretne ismerkedni, ennyi.
Azért olyan is volt, aki csak szexet akart, bár ez volt a ritkább.
Volt olyan, akivel volt 5 randink, aztán többet nem is hallottam felőle, nem tudom mi történt, nem vesztünk össze, de gondolom volt egy másik lány, akinél előbb célba ért.
Én is itt találtam meg a férjemet, szóval én azért nem akarok senkit lebeszélni erről, de az biztos, hogy sok időt igényel, és sok csalódás is lesz belőle, túl komolyan nem kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!