Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randivonalról írnátok pozitív és negatív tapasztalatokat?
Nőként bármelyik társkeresőre regisztrálhatsz, csak rajtad múlik, hogy milyen pasinak adod meg a bizalmat, mennyire tudod kiszűrni, hogy ki, kit szeretne.
Jelentkező lesz bőven!
Amúgy nekem volt komolyabb kapcsolatom randivonaloról, pár évvel ezelőtt, azóta már töröltem magam...jelenleg egyedül vagyok, mert nem tudom már eldönteni, mi kell nektek nőknek!
36f
#4 Ez nagyon nem így van.
A féfiak jóformán minden lányt jobbra húznak pl tinderen vagy badoon aki nem igénytelen és nincs elhízva.
Miért nem próbálod ki? Az első beszélgetéskor vagy legkésőbb az első randin tisztázni kell, hogy mi a másik fél célja az ismerkedéssel.
Szerintem egyébként jobb, mint a "húzogatós" tinder/badoo és társai, mert korlátozottabbak a lehetőségek, tehát aki csak gyors szexre hajt, annak egy Randivonalhoz nincs türelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!