Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire élnek vissza az ismerkedés során küldött képekkel itt? Volt már negatív tapasztalatotok?
Hát, volt már, hogy aggódva küldtem el egy pötsösfotót...
Nem, viccet félretéve nem volt még negatív tapasztalatom,
nem küldök csak úgy képet.
Nekem még nem élt vissza senki a képemmel semmilyen formában, amit küldtem és én sem. Meg most ha közzéteszik a pofám, akkor mi van? Egyrészt nem érdekel senkit, másrészt nem szégyellem. Olyat még nem kell küldeni, ami nem publikus.
33/f
Nálam ez úgy nézett ki, hogy átmentünk skype-ra vagy facebookra és akkor már volt valami mögöttes infó is a másikról. Így nem is lett gond.
De volt egy srác, akit itt sokszor szidtak, talán balázska. Róla pakoltak fel képet hozzászólók.
Két lehetőség van:
- vagy az arcom látszódik a képen amit küldök
- vagy a testem
egyikkel sem lehet önmagában túl sok mindent kezdeni.
F
Nem élt velük vissza senki. Mondjuk próbáltam megbizonyosodni róla előtte, hogy százas az illető :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!