Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire élnek vissza az ismerkedés során küldött képekkel itt? Volt már negatív tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 22:51
11/21 anonim válasza:
Nem ismerkedem itt és eszembe se jutna bárkinek itt képet küldeni.
12/21 anonim válasza:
Volt egy Polla123 nevű csaj, elég zakkant... Küldött magáról random teljesen meztelenül képeket, és követelte hogy viszonozzam. De azért nem most születtem úgyhogy offoltam a csajt
13/21 anonim válasza:
Lekaphattál volna neki valamit a netről, had örüljön szegény.
33/f
14/21 anonim válasza:
Polla123 rám is írt állandóan. De bammeg nekem nem küldött pucér képeket. 😄
15/21 anonim válasza:
Én nem küldök senkinek képet, mert sose tudni, valakit normálisnak vélsz itt és kiderül hogy hazug állat aki élvezi, hogy bánthat másokat. Nem lehet megbízni senkiben sem.
16/21 anonim válasza:
Nyilván nem saját magát küldte, a képek azelőtt és azóta is az Xhamster fotógaléria részes elemei.
17/21 anonim válasza:
Nem küldök képet soha, mert minek?
Akin látszik, hogy normális, meg lehet beszélni, azzal facebookon folytatjuk, ott meg vannak képeim. Akivel meg nem érdemes beszélgetni, azzal itt elhal a dolog.
18/21 anonim válasza:
A napiszar ilyenekkel van tele.
19/21 anonim válasza:
Simán küldök bármikor bárkinek, de max. "intimet"
Azzal nagyon nem tudnak mit kezdeni :D
20/21 anonim válasza:
Nekem volt hogy a haveroknak továbbküldte pedig nem is pucér volt majd a haver felkeresett utána... de ő nem innen volt. Megválogatom kinek milyen képet küldök és itt biztos nem, max ha már mélyült a beszélgetés és már más platformon beszélünk.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!