Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok pozitív, negatív tapasztalatokat mondani egy párkapcsolatban nagy korkülönbség esetén (férfi javára 15-18 év)?
Anyam fiatalabb volt apamtol 18 evvel. Idosebb korba ez kijott, hogy nagy a korkulonbseg.
De leginkabb az tett be, hogy anyam apamba csak a jol kereso vezeto muszereszt, es a sajat vagyont latta meg igazan, mint utcara kitett kiscsaj. Aztan a cukorbetegsege miatt apam elveszette mind a 2 labat. Anyam meg apolhatta rengeteg ideig. A sajat xarjaba esett anyam, utaltak egymast, de sokszor erezheto volt, hogy a korkulonbseg miatt rengeteg dolgot maskepp latnak.
Nekem csak idősebb partnereim voltak eddig, mert valahogy abból a korosztályból kikerülő férfiakkal jöttem ki jól.
Pozitív, hogy sok dolgot tanultam tőlük magamról, és a férfi nemről is. Érettebbek, tapasztaltabbak, fel kellett nőnöm hozzájuk.
Negatívként amit említeni tudnék, az nem a kor miatt van. Emberi hibák, amik akkor is ott lennének, ha egy korúak lennénk. Aki csak szex miatt etetett, az nem azért csinálta, mert idősebb volt, hanem mert ennyi telt tőle érzelmileg. Valószínű idősebb nőkkel is elzongorázza majd.
Minden attól függ milyen ember a két illető.
22L
Ő 18 volt, én 36...
Aztán 2 év múva cserélhettem egy fiatalabbra, mert elkezdett csúnyán öregedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!