Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta átkerült az ismerkedés az online térbe azóta a jóképű srácoknak kedvez a terep?
Miért csak azóta?
Személyes ismerkedésnél nem előny a jóképűség?
N
A 2000-es évektől van online ismerkedés, eleinte mindenkinek kedvezett, 1 óra beszélgetés után már leírták a telefonszámuk a csajok, hamar jöttek a randira, stb.
Mostanában nehezebb lett a netes ismerkedés (de nem reménytelen) ami vagy annak az eredménye, hogy sok hülyének adtak bizalmat a nők, és óvatosabbak lettek, vagy annak, hogy a pasik csicskák lettek, és szolgamód hódolnak nekik (esetleg mindkettő benne van).
Én személy szerint örülök, hogy átkerült az online térbe az ismerkedés, mert a mint világban szinte nincs is riválisom. Mindenki a neten nyomja.
Én nem vagyok jóképű, mégis eladtam magam mindig is a dumámmal,szóval ez fa.zs@g
A személyes ismerkedésnel szerintem sokkal fontosabb a jóképűseg!
4
Oké, de a jó duma is adottság, tehetség, innentől pedig szerencséd van neked is mint a jóképű hapsiknak, bár ha rém ronda lennél szerintem akkor semmi esélyed nem lenne akármilyen dumát is vetnél be, szerintem az van mint általában, hogy bár nem vagy egy férfi modell de hozol egy férfias átlagot. Az ilyenek tudnak általában dumával hódítani.
9: Ez biztos? A 2000 után született férfiak fele életében nem látott meztelen nőt és sose megy ki otthonról így velük nem találkozol egyáltalán.
A kisebbség az, aki viszont bulizik meg fennvan Tinderen.
Inkább a különbség az, hogy régen mindenkinek jutott az életből, a 2000eseknél meg csak a jóképűségben felső 10% -nak jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!