Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta átkerült az ismerkedés az online térbe azóta a jóképű srácoknak kedvez a terep?
Nekem a 2000-es evekben se volt csajom, azelott sem.
A legtobb elutasitast is a 2000-es evekben kaptam :)
37F incel
10
Én 33 évesen is úgy látom, hogy a 2000 után születettek közül csak a jóképű és magasakat lehet kint látni, a többi szerintem játszik mert leesett, hogy nincs keresnivalójuk. És ahogy sokszor leírtam a trend egyre durvább, minél fiatalabb generációkat tekintünk annál kisebb aránya a srácoknak él aktív nemi életet, mivel egyre nagyobb a feléjük támasztott elvárás arc tekintetében.
Szerintem ebben jó nagy szerepük van az onlina randi platformoknak is a maguk ördögi algoritmusaikkal (nem igaz, hogy robotok hozzák össze már az embert) és azzal, hogy egész egyszerűen lekorlátoznak abban, hogy valakire ráírja amíg mindketten nem lájkoltátok egymás KÉPEIT. Tehát ezt a fajta felszínességet a randi oldalak promózzák ezerrel. Talán népességet kell csökkenteni vagy nem tudom de baromi gusztustalan és valahogy be kellene tiltatni ezeket a szemét oldalakat. Valamikor ingyenesek voltak és bárkire ráírhattál, esetleggel megpróbálhattál szöveggel hódítani de ma csak fényképpel lehet. FÉNYKÉPPEL. ESZMÉLETLEN IDŐKET ÉLÜNK.
Én 2000-es születésű vagyok, és így vagyok 175 cm, na ez az abszolút szívás
14
Ja az ma már törpe. Én 187 centimmel is kicsi vagyok. Ma már 200 cm az etalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!