Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt a tanácsot adják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt a tanácsot adják az online ismerkedésben sikertelen férfiaknak hogy próbálkozzanak élőben komolyan gondolják?

Figyelt kérdés

Én elég sok programra járok ahol nők is vannak de a 35 évem alatt soha egyszer sem sikerült élőben ismerkednem. Volt pár barátnőm régebben de őket mind neten ismertem meg. Azt figyeltem meg hogy az én korosztályomban alig vannak egyedülálló nők szinte mindenki párral megy mindenhova. A baráti társaságomban sincsenek egyedülálló nők. Akiket pedig ismerek és nincs senkijük látszólag mindig barátnőkkel mennek mindenhova és ha próbálkozom leráznak vagy jön a szokásos lekoptató szöveg (van barátom).

Kérem kíméljenek meg az okoskodó válaszolók, akik szerint azért nem sikerül semmi mert biztos szarul nézek ki, mert ez nem igaz. Magas vagyok, nem kövér és ronda sem vagyok csak mindig a foglalt nőknek jövök be amivel semmit nem érek.

Online is próbálok ismerkedni de mindig elhal a beszélgetés egy idő után, találkozó nem lesz soha.

2022. márc. 13. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Igen, teljesen komolyan gondoljuk...
2022. márc. 13. 13:34
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha csak online tudsz ismerkedni, változtass a módszereden, hogy ne haljon el a beszélgetés.
2022. márc. 13. 13:39
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
akkor a foglalt nők szingli barátnőivel kell ismerkedni.. a foglalt nőkön keresztül.
2022. márc. 13. 13:40
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Hány vasat tartasz a tűzben most őszintén... 35 vagy nem 15 kezdjük itt... Mik voltak azok a kimondott viszautasitasok amiket kaptál?
2022. márc. 13. 13:43
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Nekem itt kicsit sántít a sztori... Mindig olyanoknak josz be akik foglaltak? Na szerintem fussunk neki megegyszer.... 4 is le vágta látom
2022. márc. 13. 13:47
 6/16 A kérdező kommentje:

Mi sántít a storyban? Hogy családos vagy férjezett nők flörtölnek velem és kaptam már olyan megjegyzést is ha nem lenne senkijük összejönnének velem.

A lekoptató szövegek között volt sokminden: maradjunk csak barátok(friendzónoltak), nem vonzódom hozzád, van barátom és ha találkozni akartam velük sosem értek rá, de előfordult hogy egy buliban meg ott voltak...

2022. márc. 13. 13:52
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Akkor had kérdezzétek meg... Aki azt mondta maradjatok csak barátok... Mit mondtál nekik, hogy barátként tekint rád, ha ellenben szerinted jól nézel ki??? Valami oka csak van nem? Nem kotozkodok csak próbálom az okot keresni mivel mindennek oka van!!!!
2022. márc. 13. 13:54
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Ok nélkül nem tesznek nők valakit baratzoblnaba!!! Pláne ha magas vagy és jól nézel ki. Próbálj rájuk írni esetleg és máshogy 'flortolni'?
2022. márc. 13. 13:57
 9/16 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem észre hogy a legtöbb nő nem sokáig van egyedül akik mégis ott pedig valami baj van mert vagy nem járnak olyan társaságba ahol tudnának ismerkedni vagy senki sem elég jó nekik.
2022. márc. 13. 13:57
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Ezeket a férjezett nőket az elmúlt 10 évben végig kellett volna kúrnod! Közben nőtt volna annyit az önbizalmad hogy bármit megszerezz magadnak amit csak akarsz.
2022. márc. 13. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!