Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek könnyebb az online társkeresés?
Figyelt kérdés
Vajon egy nőnek könnyebb dolga van online párt találni mint egy pasinak?
Beszélgettem egy csajjal és mondta hogy neki egy nap alatt 360 like-ja lett.
Nekem egy év alatt nem jön ennyi össze,nemhogy egy nap alatt.
Ha egy nap alatt ilyen sokan szeretnének megismerkedni vele akkor szerintem biztosan lesz olyan aki szimpatikus és összejön vele.
Aki nekem tetszik az nem is biztos hogy Like-olna engem,de ha igen az sem biztos hogy jól lehet vele beszélgetni és el is jön randizni
2022. márc. 19. 13:09
1/15 anonim válasza:
Mindjárt jönnek a szokásos gyk okos válaszok, hogy csak beképzeled és béna vagy :D
2/15 anonim válasza:
Egyertelmuen. Erre szokott jonni az a szoveg, hogy jo, de a pasik csak szexet akarnak. Ami kb olyan szintu kifogas, mint az incelek rinyalasa.
3/15 anonim válasza:
Igen, igen, igen.
Csak a kinezet szamit, blackpill, chad, lapatall.. (Mit hagytam meg ki, segitsetek!!)
Szivesen!!! 🙄
🤦♂️
4/15 anonim válasza:
Igen, könnyebb. De több is a fura fickó, mint a nő, tehát arányaiban tekintve veszélyesebb is. Férfiak részéről szerintem jobb élőben.
5/15 anonim válasza:
Egyértelműen könnyebb a nőknek. Itt egy súlyos egyenlőtlenség alakult ki a nemek között.
6/15 anonim válasza:
Könnyebb online is meg személyesen is. De nem értem hogy pl az online ismerkedés miért nehezebb egy előnytelen külsővel rendelkező férfinak mint egy ugyanilyen nőnek láttam már társkeresőn előnytelen külsővel rendelkező nőt és ugyanúgy írogatott neki pár férfi.
7/15 anonim válasza:
#3: Miert, a tinderen elso korben szerinted nem a kinezet szamit? :O Ez nem black pill meg egyeb butasagok.
8/15 anonim válasza:
3: Ott a pont. Legalább beismerted az idióta válaszok helyett.
9/15 anonim válasza:
Persze h könnyebb hisz a pasik dugni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!