Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "járj pszichológushoz"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "járj pszichológushoz" tanács mikor lett ennyire felkapott?

Figyelt kérdés

Ahogy nézem, a sikertelen férfiaknál ma ez lett a No 1. tanács. Ha nem megy a csajozás és emiatt rosszul érzed magad, menj pszichológushoz.

Biztos attól jobban fogsz kinézni és lesznek matcheid a Tinderen, meg lesznek követőid instagrammon, a két platformon, ahol ma a csajozás döntő része történik.

2022. márc. 16. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

"Én csak a BME villanykart ismerem meg az ELTE elméleti fizika tanszéket":

Ismerek ám ilyet is. Biztos, hogy ő az okos, amikor az iskolakerülő építkezési munkás 8 általánost végzet bénábban kinéző ismerősöm az élet minden területén többre vitte?

2022. márc. 16. 23:50
 42/66 A kérdező kommentje:

"Egyiknek pénze van":

Itt a gyakorin nap mint nap egyszerre cáfolják ezt mindkét oldalról, tehát a bluepilled nők és a blacbilled férfiak is.

2022. márc. 16. 23:51
 43/66 anonim ***** válasza:
94%
Én ezeket a "kódokat" nem ismerem és még annyit se érsz, hogy a kedvedért rákeressek. Most abból fogok kiindulni, amit leírsz és elfogadom, hogy az a valóság. Ezek alapján akkor neked már nem marad semmi. Fogadd el. Az biztos, hogy attól, hogy itt rinyálsz ismeretleneknek nem lesz jobb. Míg ha elengeded és elfogadod, hogy neked nem "jut" nő, akkor jobb lesz, mert pl. azt az idődet munkával fogod tölteni és lehet a végén mégiscsak eléred a kopasz haverod anyagi szintjét.
2022. márc. 16. 23:55
 44/66 anonim ***** válasza:
96%
🤣🤣🤣 Bluepilled meg blacbilled...honnan jön ez a temérdek bullshit? 😂 Ha ezt a sok baromságot így be tudod magolni, biztos menne a "Szia, Ákos vagyok, tetszel nagyon, szívesen megismernélek, meghívhatlak egy kávéra?" is. Többre mennél vele 🤣
2022. márc. 16. 23:55
 45/66 A kérdező kommentje:

43: Fordítás:

Bluepilled nők=A feminista nők, akik itt írnak.

Blackpilled férfiak= A gyk -s incelek, mint én is.

2022. márc. 17. 00:00
 46/66 A kérdező kommentje:
Amit én látok kb mindenhol, hogy előbb jön a nő(jönnek a nők), utána az felmotiválja a férfit, hogy több pénzt keressen. Nem fordítva.
2022. márc. 17. 00:01
 47/66 anonim ***** válasza:
94%
Magyarán, "elszállt hülye picsák" és "töketlen búzák" vagy a magyar már ennyire nem trendi?
2022. márc. 17. 00:03
 48/66 A kérdező kommentje:
47: Én nem érzem magam magyarnak, az én identitásom a blackpill. Sorry
2022. márc. 17. 00:11
 49/66 A kérdező kommentje:
47: A szélsőjobbot mondjuk támogatom, mert sok jó dolgot mondanak.
2022. márc. 17. 00:12
 50/66 anonim ***** válasza:
79%
Hát..még mindig nem sikerült meggyőznöd róla, hogy te nem egy simán mezei frusztrált b*zeráns vagy csak aki fosik a comingout-tól 🤣
2022. márc. 17. 00:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!