Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "járj pszichológushoz"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "járj pszichológushoz" tanács mikor lett ennyire felkapott?

Figyelt kérdés

Ahogy nézem, a sikertelen férfiaknál ma ez lett a No 1. tanács. Ha nem megy a csajozás és emiatt rosszul érzed magad, menj pszichológushoz.

Biztos attól jobban fogsz kinézni és lesznek matcheid a Tinderen, meg lesznek követőid instagrammon, a két platformon, ahol ma a csajozás döntő része történik.

2022. márc. 16. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
73%
#23. Na látod. Nem vagyok pszichológus de már meg is találtam egy fontos pontot vagy szálat ami mentén elindulhatsz. Ne várd, hogy bárki megoldja helyetted a problémáid. Ne vár se a pszichológustól, de a házmestertől se a parlamenti képviselőtől, hogy csajokat potyogtassob az öledbe te ütődött. A nőt neked kell levadászni. Arra viszont csak a férfi képes. Na itt jön a szakember a képbe aki segít abbam, hogy férfit faragj magadból GYK-n picsogó kis nyomi szűzpöcs helyett.
2022. márc. 16. 23:26
 32/66 A kérdező kommentje:

"Úristen, inkább felejtsd el ezt a nyelvezetet, és csak legyél egy kibszott ember.":

Arról beszélek, hogy a munkahelyem tele vagy szociálisan, vagy kinézetben "tökéletes" férfiakkal, akik ennek ellenére már -már kétségbeesetten nyomulnak kb az össze nőre, akit látnak.

Ismerek olyan férfit, aki jelenleg két munkahelyen is dolgozik, van barátnője, extrovertált személyisége van és jól néz ki. Mindkét munkahelyen gyakorlatilag minden nőre folyamatosan nyomul. Gyakorlatilag szegény csaj nem tud kimenni a WC -re anélkül, hogy nem futna utána.

A taktika működik is meg is értem. Így ha a jelenlegi nőjét elveszti egy jobb pali miatt, biztosan lesz legalább egy utánpótlás. A gond csak az, hogy én introvertált vagyok átlagos kinézettel. Nem tudom utána csinálni.

2022. márc. 16. 23:30
 33/66 anonim ***** válasza:
72%
#30! Az kevés lesz. Olyan helyet kell keresnie, ahol csupa ronda ÉS hülye ember van. Akkor talán van esélye. Na, nem sok mindenre, de talán nem fordítanak neki hátat még az első incel/chad/blacpill, tököm tudja milyen idióta kifejezések kiejtése előtt.
2022. márc. 16. 23:30
 34/66 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy azt vágják az emberek, hogy a dugáson kívül az életnek és a létnek van más aspektusa is? Ne feszülj ennyire a farkadra rá, nem vagy péniszgyűrű...max csak egy pénisz. Vagy ahogy angolul mondják,"don't take it so hard, it is not a dick"
2022. márc. 16. 23:34
 35/66 anonim ***** válasza:
92%

Én csak a BME villanykart ismerem meg az ELTE elméleti fizika tanszéket. Ott sok ronda ember van (én is), de hülye egy se úgyhogy sajnos erre már nekem sincs ötletem. Talán női börtönbe smasszernek elmehetne, lehet ott ez a kettő teljesülhetne egyszerre :). Esetleg gyárba szalag mellé.

2022. márc. 16. 23:38
 36/66 A kérdező kommentje:

"Amúgy azt vágják az emberek, hogy a dugáson kívül az életnek és a létnek van más aspektusa is? Ne feszülj ennyire a farkadra rá, nem vagy péniszgyűrű...max csak egy pénisz.":

Amióta az eszemet tudom, ez volt a hozzáállásom az élethez. Nem lett eredménye szexuális téren. 2020 -ra lett elegem ebből és néztem utána a manoszférának sikeres férfiként egyébként.

2022. márc. 16. 23:41
 37/66 anonim ***** válasza:
80%
Introvertált is lehet nyomulós, még mindig nem ezt jelenti.
2022. márc. 16. 23:41
 38/66 A kérdező kommentje:

"de hülye egy se úgyhogy sajnos erre már nekem sincs ötletem.":

35: Az én ismerősi körömben az élet minden területét nézve a legsikeresebb ember egy olyan arc, aki 16 évesen iskolakerülőként építkezéseken dolgozott és fogalmam sincs, hogy azóta elvégezte -e a szakmunkást. Ma vállalkozó kopaszként 175cm létére és egy bombanővel jár.

A másik ismerősöm annyira nem sikeres az életben. Focista akart lenni, de csak valami világvégi NB2 -es csapatig futotta. Viszont Chad, így most szintén bombanővel jár.

Mindkettő idióta hozzám meg a baráti körömhöz képest.

2022. márc. 16. 23:45
 39/66 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen elbaszott elméletek, meg erőletetett kamukifejezések fabrikálása helyett, nem járnál akkor jobban ha fognád, oszt kinnél csajozni? Ha nem megy menj prostihoz, kifacsar 2x, rögtön nem leszel ilyen frusztrált
2022. márc. 16. 23:46
 40/66 anonim ***** válasza:
91%

Egyiknek pénze van másik meg jól néz ki. Utóbbi te nem lehetsz viszont mi tart vissza, hogy az elsőt elérd? Egyből rohadásig lennél nővel.

2022. márc. 16. 23:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!