Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "járj pszichológushoz"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "járj pszichológushoz" tanács mikor lett ennyire felkapott?

Figyelt kérdés

Ahogy nézem, a sikertelen férfiaknál ma ez lett a No 1. tanács. Ha nem megy a csajozás és emiatt rosszul érzed magad, menj pszichológushoz.

Biztos attól jobban fogsz kinézni és lesznek matcheid a Tinderen, meg lesznek követőid instagrammon, a két platformon, ahol ma a csajozás döntő része történik.

2022. márc. 16. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
51%
#17 Ha teszem azt te félsz a magasságtól én meg azt mondom neked, hogy gyere velem ejtőernyűzni/műrepülni jönnél? Nem akarnál ebben teljesen biztos vagyok. 2 ülésen vagyok túl, egyelőre nem kért semmit, de tudom, hogy feladatokat fogok kapni. Hogy miket azt nem tudom, de szinte biztos vagyok benne, hogy olyanokat, amiket nem igazán szeretnék majd megicsnálni.
2022. márc. 16. 23:18
 22/66 anonim ***** válasza:
91%
A mai lusta disznó férfiak helyzetét.
2022. márc. 16. 23:18
 23/66 A kérdező kommentje:

"hogy értékeld fel magad ismét emberré, ami majd ad egy egészséges magabiztosságot és önbizalmat. Mert az kell a csajozáshoz nem pedig platform.":

És a nő leesik az égből, vagy hogy fog történni ez?

2022. márc. 16. 23:19
 24/66 A kérdező kommentje:
Vagy azt akarod, hogy álljak be a munkahelyen a hiperszociális/Chadlite simpek csordájába és én is próbáljak ebédkor minnél közelebb ülni a nőkhöz?
2022. márc. 16. 23:20
 25/66 anonim ***** válasza:
61%

Alapvetően nem lenne akkora baj ezzel a tanáccsal, a körülmények miatt válik érvénytelenné és használhatatlanná.

A magyar pszichológiai ellátórendszer gyalázatos színvonalú, nem egyszer meg sem hallgatnak normálisan, az átfogó, terápiás, hosszú távú megoldások fel sem merülnek, mint lehetőség. A másik, hogy ez legjobb esetben is csak egy része lenne a kiútnak, nem pedig a Végső Megoldás, mint ahogy azt itt egyesek állítják.

Így marad az eszképizmus, a beletörődés, és a romantikus forradalmi elképzelések. Ennyi maradt nekünk.

26/66 anonim ***** válasza:
75%
Úristen, inkább felejtsd el ezt a nyelvezetet, és csak legyél egy kibszott ember.
 27/66 anonim ***** válasza:
79%
Igazad van. Ide inkább már pszichiáter lenne szükségszerű.
2022. márc. 16. 23:21
 28/66 A kérdező kommentje:
Igazából ha valaki azt írja, hogy válts olyan munkahelyre, ahol nőtöbblet van, még akár el is fogadhatom tanácsként. Magam is gondolkoztam rajta már jóval a blackpill előtt is, hogy jobban járnék, ha bartender lennék egy szórakozóhelyen.
 29/66 anonim ***** válasza:
84%
Redditen rákeresel exincelek sztorijaira. Ingyen van.
 30/66 anonim ***** válasza:
92%

Szórakozóhelyen??? Pont az az, ami tele van szép emberekkel. Ott aztán tuti nem lenne semmi esélyed rondaként. Olyan helyre menj, ahol sok ronda van. Ott sok esélyed lesz.

2022. márc. 16. 23:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!