Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak miért nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak miért nem szabad hangosan kimondani milyen társat szeretnének?

Figyelt kérdés
Nőknél több oldalas bevásárlólista az rendben van persze.
2022. márc. 14. 12:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%
#10: Most mondjuk igazoltad a válaszolót és a kérdés feltevését is, de ne törődj ilyen apróságokkal.
2022. márc. 14. 13:36
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

#11: Te elmefogyatékos vagy? Mit igazoltam? AZt, hogy az ilyen alak nem a választását akarja kifejezni (mégis kit érdekel), hanem támadni a nőket?

Elég ostobának tetszik lenni.

2022. márc. 14. 13:38
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Azért beláthatod, hogy más a bevásárló lista. Ne legyen 65 kiló felett, meg feketével, meg mi... ezek idióta elvárások. Úgy értem, lehetnek az elvárásai. De ha elmondja, lehet kinevetik érte.
2022. márc. 14. 13:41
 14/23 anonim ***** válasza:
9%
#12: Olvasd el mit írt és ne dühöngj itt, mint egy kisgyerek. Értem én, hogy érvek híján mindenkit csak sértegetni tudsz, de nőj már fel.
2022. márc. 14. 13:42
 15/23 anonim ***** válasza:
4%

"Férfiaknak miért nem szabad hangosan kimondani milyen társat szeretnének?"

Ez inkább attól függ ki mennyire néz ki jól milyen az egzisztenciája(értéke),nemtől függetlenül.

Ez van!

2022. márc. 14. 13:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig senki se tíltotta meg.

És a maximális 1000 karakteres leírást naaagyon keveslem ismerkedős oldalkon.

2022. márc. 14. 14:03
 17/23 anonim ***** válasza:
17%

Az én elvárásaim hangosan kimondva:

Egy nőt szeretnék, aki 80kg alatt van és szeret csókolózni meg tudok vele szexelni is heti kétszer. Eddig még ennyire sem találtam senkit.

2022. márc. 14. 14:20
 18/23 anonim ***** válasza:
63%

" https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Tessék, itt a szűz fiú, nézd meg az alsó képet, hogy milyen nőre vágyik.

2022. márc. 14. 15:00
 19/23 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, én imádnám, ha a férfiaknak lenne listájuk, amin mondjuk nem annyi van, hogy kiló meg dughassam, hanem érdemi dolgok.

Az a baj, hogy vagy olyan listát írtok, ami csak a külsőre vonatkozik, vagy olyat, ami nevetséges (a válaszoló minden reggel lemérné az asszonyt, ha 67 kg, akkor annyi)?

Mondjuk ha a külső tulajdonságok mellé 3x annyi belsőt fel tudnának sorolni, nem lenne rossz. De az is olyan legyen, hogy az a valaki elgondolkodott rajta, és tudja, hogy azzal az emberrel lenne jó a kapcsolat.

Illetve az elvárás szót kétféleképpen szokták értelmezni, a férfiak általában úgy, hogy tőled ezeket elvárják, hogy tedd meg, a nők meg úgy, hogy alapból olyan embert keresnek.

2022. márc. 14. 17:14
 20/23 A kérdező kommentje:

"Az a baj, hogy vagy olyan listát írtok, ami csak a külsőre vonatkozik, vagy olyat, ami nevetséges"

oh wait a minute..

2022. márc. 14. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!