Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak miért nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak miért nem szabad hangosan kimondani milyen társat szeretnének?

Figyelt kérdés
Nőknél több oldalas bevásárlólista az rendben van persze.
2022. márc. 14. 12:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
hogy érted, hogy nem szabad hangosan kimondani, kim mondta ezt?
2022. márc. 14. 12:55
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem én sem ezeket sose. Ezeket a bezzeg nekik szabad nekünk nem. Ki tiltja, ki engedi???
2022. márc. 14. 12:57
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem senkinek sem jó ha valaki egy elvárási listával érkezik egy kapcsolatba. Persze lehetnek és legyenek is kizáró okom nekem pl. ilyen ha cigizik valaki. De azért esélyt se adni valakinek mert különbözik tőlem az szerintem butaság lenne a részemről ha egyébként meg megfogott a személye.
2022. márc. 14. 13:07
 4/23 anonim ***** válasza:
12%

Mert a nőknek lehetősége van válogatni, akkor is, ha elhízott, igénytelen, buta tehén.

De ha normális értékrendű, rendezett egzisztenciával bíró, külsődre odafigyelő, egészséges, hetero, FÉRFIként, le mered írni, hogy neked nem kell gyerekes nő, vagy aki volt fekával, vagy nem kell 65 kiló feletti, na akkor rohadékféregcsicskasenkiINCELfos vagy, mert CSAK a nők előjoga a válogatás.

Ja, és a nők nem válogatnak, csak mi férfiak nem vagyunk képesek Rájengoszling szintre fejlődni!

2022. márc. 14. 13:19
 5/23 anonim ***** válasza:
76%

Mert én azt mondtam! :D

Ez egy fórum anonim emberekkel, ne az itteniek határozzák meg, hogy hogy élheted az életed. Ne adj le az elvárásaidból, olyat keress, aki mellett ténylegesen el tudsz köteleződni. Ha pedig azt tapasztalod, hogy nem jön össze az elképzeléseidnek megfelelő társ, akkor le kell vonni a következtetést, hogy magasak az elvárások, és fel kell húznod magad hozzájuk. Annak az útját pedig te találhatod meg, akár edzéssel, tanulással, pszichológussal, stb. Ha olyan könnyű lenne olyan társat találni, aki mellett tényleg megélheted a szerelmet, akkor mindenki így élne. Igenis legyenek elvárásaid, hajrá!

2022. márc. 14. 13:23
 6/23 anonim ***** válasza:
71%
4 es neked nagy baj lehet a fejedben! Orvost ajánlok.. 😂
2022. márc. 14. 13:26
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

4

Szerintem ott nem azzal van a baj, hogy válogat, mert mindenki válogasson kedvére. De az hogy nem kell valaki mert volt már feketével az elég rasszistának hangzik és probléma inkább ezzel van, mintsem hogy vannak igényei. Nyilván rasszistának lenni is szíve joga az embernek, de számolnia kell azzal, hogy ez nem mindenkinek fog tetszeni.

2022. márc. 14. 13:28
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, itt egy olyan kérdést sem találsz, amelyben nők kilométeres listát írtak volna, inkább ti vagytok azon kérdések gyártói, hogy minimálbéres gyári munkásként lehet-e bomba nőm, 50-es tatként 20 éves barátnőm és a többi.
2022. márc. 14. 13:29
 9/23 anonim ***** válasza:
83%
A valóságban nyugodtan kilehet mondani, senki sem fogja letépni a fejed. Ez meg a gyk. Ez az oldal tele van frusztrált emberkékkel, itt azért tépik le a fejed.
2022. márc. 14. 13:30
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

#4: Te folyamatosan provokáló kérdéseket írsz ki, támadva a kövér, 30-os, gyerekes... nőket. Nem válogatsz, hanem sértegetsz, lejárt szavatosságú, értéktelen emberekenk beállítva őket.

A kutyát nem érdekelné, ha szép csendben ismerkednél olyannal, aki neked megfelel. De nem ezt teszed, hanem fikázol mindenki mást, utána meg előadod a naivan az ártatlan áldozatot.

2022. márc. 14. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!