Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak miért nem szabad hangosan kimondani milyen társat szeretnének?
Mert a nőknek lehetősége van válogatni, akkor is, ha elhízott, igénytelen, buta tehén.
De ha normális értékrendű, rendezett egzisztenciával bíró, külsődre odafigyelő, egészséges, hetero, FÉRFIként, le mered írni, hogy neked nem kell gyerekes nő, vagy aki volt fekával, vagy nem kell 65 kiló feletti, na akkor rohadékféregcsicskasenkiINCELfos vagy, mert CSAK a nők előjoga a válogatás.
Ja, és a nők nem válogatnak, csak mi férfiak nem vagyunk képesek Rájengoszling szintre fejlődni!
Mert én azt mondtam! :D
Ez egy fórum anonim emberekkel, ne az itteniek határozzák meg, hogy hogy élheted az életed. Ne adj le az elvárásaidból, olyat keress, aki mellett ténylegesen el tudsz köteleződni. Ha pedig azt tapasztalod, hogy nem jön össze az elképzeléseidnek megfelelő társ, akkor le kell vonni a következtetést, hogy magasak az elvárások, és fel kell húznod magad hozzájuk. Annak az útját pedig te találhatod meg, akár edzéssel, tanulással, pszichológussal, stb. Ha olyan könnyű lenne olyan társat találni, aki mellett tényleg megélheted a szerelmet, akkor mindenki így élne. Igenis legyenek elvárásaid, hajrá!
4
Szerintem ott nem azzal van a baj, hogy válogat, mert mindenki válogasson kedvére. De az hogy nem kell valaki mert volt már feketével az elég rasszistának hangzik és probléma inkább ezzel van, mintsem hogy vannak igényei. Nyilván rasszistának lenni is szíve joga az embernek, de számolnia kell azzal, hogy ez nem mindenkinek fog tetszeni.
#4: Te folyamatosan provokáló kérdéseket írsz ki, támadva a kövér, 30-os, gyerekes... nőket. Nem válogatsz, hanem sértegetsz, lejárt szavatosságú, értéktelen emberekenk beállítva őket.
A kutyát nem érdekelné, ha szép csendben ismerkednél olyannal, aki neked megfelel. De nem ezt teszed, hanem fikázol mindenki mást, utána meg előadod a naivan az ártatlan áldozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!