Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy van az, hogy 40+ hajadon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy 40+ hajadon nőkre nem szabad azt mondani, hogy elkéstek, pedig biológia, viszont 30-pár éves férfiakat meg tök természetes rámondani, hogy ők már kifutottak az időből?

Figyelt kérdés

Szóval egy 40 pár éves, hajadon és gyermektelen nő ne aggódjon, hiszen vannak fejlett szépségápolási cikkek, eljárások, szépészeti műtétek, mesterséges megtermékenyítés, béranyaság, spermadonor, szóval az sem baj, hogy nem talál egy "normális" férfit, aki ráadásul elég jól is néz ki, és "megvan az egzisztenciája" is, hiszen max spermadonortól lesz majd gyereke.

DE (!) egy 30 pár éves "férfi" már gondolkodjon el magán, és igyekezzen, hogy legyen gyereke, mert hamar ki tud futni az időből.

Én kicsit úgy érzem hogy a férfiak irányába ez az üzenet azzal a bújtatott szekálással is jön, hogy igyekezzen megfelelő kinézetet és pénzügyi helyzetet csinálni magának, hogy alkalmas legyen férjnek. És ugye ez sok-sok évbe telik, tehát nem csak annyiról van szó, hogy csináljon egy gyereket.

Miközben ha egy nő talál egy önmagához képest überbrutál szinten jobb férfit, akkor gyakorlatilag azonnal és kérdés nélkül bele tud egyezni (érzelmi síkon) hogy gyereket csináljon neki.

Rólam szerencsére leperegnek ezek a női szekálások mert általában 1-2 olyan mondatot tudok visszadobni, ami nagyon betalál a nők minden áron rejtegetett gyenge pontjaiba, és akkor kicsit meg is ijednek, hogy én ismerem az érzelmi világukat.

DE azért elég meghökkentő, hogy kollektiv szinten teljesen "normális", hogy a férfiakba mindig büntetlenül bele lehet rúgni, alaptalanul is, miközben a nőket még a tényleges és a természet törvényei által megalapozott dolgokkal sem lehet szembe állítani, mert akkor megkapja az ember, hogy nőgyülölő meg incel.

ja...incel, ismerem a lemezt makikáim, sose lesz nőm, meg szűzen fogok meghalni. Találjatok már ki valami egyedibbet.

2021. dec. 3. 09:26
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ki mondja?
2021. dec. 3. 09:38
 2/65 A kérdező kommentje:
hát változatos emberek változatos szituációkban
2021. dec. 3. 09:39
 3/65 anonim ***** válasza:
96%

Kicsit összekevered a dolgokat.

A 40+-os nőkre azt szokták írni, hogy egyedül fognak meghalni, mert nekik már lefőtt a kávé.Ezt szokták megcáfolni azzal, amit írsz.

A 30+-os férfiakra senki nem mondja, hogy kifutottak az időből Ezt csak olyankor mondják, mikor a 30+-os férfiak azt hiszik, hogy csak úgy bomlanak majd utánuk a 18-20 éves lányok.Ilyenkor szokták azt írni, hogy ő már ehhez nagyon öreg.

2021. dec. 3. 09:39
 4/65 anonim ***** válasza:
100%
Nana. Állítasz valamit, akkor mutasd, mire alapozod. Vagy mondd, hogy csak trollkodni akarsz, úgyis fognak válaszolni.
2021. dec. 3. 09:42
 5/65 A kérdező kommentje:

hát, sajnos férfiként az a "szerencsénk", hogy kidolgozhatjuk a belünket és akkor majd lesz nő meg pénz meg minden. Talán megelégedettség is.

De nőként, hiába dolgozol olyan értelemben mint egy férfi, ez nem fog sok mindenkit érdekelni, a férfiakat meg főleg nem. Persze tök jó ha a nő művelt meg sikeres, csak nem ez alapozza meg az ő nőiességét, hanem a kinézete és a nőies viselkedése, már ha egyáltalán képes ilyesmire.

Több nőt is láttam személyes környezetemben (szeretők, ismerősök, kollegák) reagálni a saját 30. születésnapjára....és egyik sem volt túl vidám. De nyilván csak azért mert a gonosz társadalom azt érezteti velük hogy ők már 30 évesen megindultak a lejtőn és ki fognak menni a divatból egy pár éven belül (ezeket igy szó szerint egy nő mondta speciel)

2021. dec. 3. 09:44
 6/65 anonim ***** válasza:
100%

Hát akit agymos a média, és nincs önbizalma, az így reagál.

Mellesleg nem tudom, más nők hogy vannak vele, én nem a pasikáknak dolgozok, hanem mert kell pénz.

Szóval ki mondja ezeket? Vagy te vagy az a kérdező, aki ignorálja a kérdéseket, amiket nem tud megválaszolni?

2021. dec. 3. 09:49
 7/65 anonim ***** válasza:
68%

5 Ha csak nem vagy milliomos és nem nézel ki nagyon jól, akkor nyugodtan mondj le 40 körül a huszonéves lányokról.

Ha éppen hogy csak van valamid és le vagy robbanva, akkor hálás lehetsz, ha egyáltalán a korodbeli nők leállnak veled.Tudod, akiket már kiöregedettnek tartasz.

2021. dec. 3. 09:51
 8/65 anonim ***** válasza:
100%
A 40+-os nők akkor késtek el a pártalálással ha gyereket szeretnének. A pasiknak csak azért fontos ez hogy ne 50-60 évesen legyenek kisgyerekes apukák.Én nem gondolom azt,hogy gyakoribb a nők "bírálata" mint a férfiaké, csupán itt, a gyakorin, olyan mintha több férfi adna hangot annak,hogy párt keres ennyi idősen mint nő.
2021. dec. 3. 09:53
 9/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miből futott ki, mikor a férfiak nagy része nem is akar gyereket. Örülni kellene inkább, hogy a nő sem akar vagy tud már vállalni. Hol a probléma?
2021. dec. 3. 09:55
 10/65 A kérdező kommentje:

7, hát az az igazság, hogy még akkor is lemondhatsz a jó csajokról ha azért van mit a tejbe apritanod és halad valamerre az életed, csak éppen nem nézel ki JÓL mert csak átlagos vagy (női szóhasználattal élve KÖZÉPCSÚNYA)

ha jól nézel ki, akkor lehet nagyon basic munkád is, pl árufeltöltő, vagy dolgozhatsz bejelentés nélkül kisboltban, akkor is kelleni fogsz a csinos fiatal lányoknak.

PErsze ilyenkor elkezdik megmagyarázni, hogy SZEMÉLYISÉGPROBLÉMÁK

óh, persze, nyilván csak a MAKULÁTLAN és kifogástalan személyiséggel SZÜLETETT ÉS NEMES LELKŰ embereknek vannak női, kapcsolatai és a többi.

igazából engem már nem hat meg ha jól néz ki egy csaj, bár igaz sok közöm AMÚGY SEM volt az olyan nőkhöz, mert nem kellek nekik. Nekem fontosabb, hogy ne csak egy merő fejfájás legyen az hogy egy nővel vagyok, hanem jobbá tegye az életemet.

Sok férfi mégis bevállalja az óriási árat azért hogy nője legyen. A saját jólétét dobja a vonat alá csak hogy nője legyen. Nem értem.

2021. dec. 3. 09:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!