Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy 40+ hajadon nőkre nem szabad azt mondani, hogy elkéstek, pedig biológia, viszont 30-pár éves férfiakat meg tök természetes rámondani, hogy ők már kifutottak az időből?
Szóval egy 40 pár éves, hajadon és gyermektelen nő ne aggódjon, hiszen vannak fejlett szépségápolási cikkek, eljárások, szépészeti műtétek, mesterséges megtermékenyítés, béranyaság, spermadonor, szóval az sem baj, hogy nem talál egy "normális" férfit, aki ráadásul elég jól is néz ki, és "megvan az egzisztenciája" is, hiszen max spermadonortól lesz majd gyereke.
DE (!) egy 30 pár éves "férfi" már gondolkodjon el magán, és igyekezzen, hogy legyen gyereke, mert hamar ki tud futni az időből.
Én kicsit úgy érzem hogy a férfiak irányába ez az üzenet azzal a bújtatott szekálással is jön, hogy igyekezzen megfelelő kinézetet és pénzügyi helyzetet csinálni magának, hogy alkalmas legyen férjnek. És ugye ez sok-sok évbe telik, tehát nem csak annyiról van szó, hogy csináljon egy gyereket.
Miközben ha egy nő talál egy önmagához képest überbrutál szinten jobb férfit, akkor gyakorlatilag azonnal és kérdés nélkül bele tud egyezni (érzelmi síkon) hogy gyereket csináljon neki.
Rólam szerencsére leperegnek ezek a női szekálások mert általában 1-2 olyan mondatot tudok visszadobni, ami nagyon betalál a nők minden áron rejtegetett gyenge pontjaiba, és akkor kicsit meg is ijednek, hogy én ismerem az érzelmi világukat.
DE azért elég meghökkentő, hogy kollektiv szinten teljesen "normális", hogy a férfiakba mindig büntetlenül bele lehet rúgni, alaptalanul is, miközben a nőket még a tényleges és a természet törvényei által megalapozott dolgokkal sem lehet szembe állítani, mert akkor megkapja az ember, hogy nőgyülölő meg incel.
ja...incel, ismerem a lemezt makikáim, sose lesz nőm, meg szűzen fogok meghalni. Találjatok már ki valami egyedibbet.
na....9-es
CSUPÁN 9 válasz kellett hozzá hogy eljussunk az ÖRÖK VÁLASZIG:
"hogy igazából a férfiak a hibásak amúgy is"
TELJESEN LOGIKUS
hát nem tudom, nekem volt 38 éves csajom amikor én 29 voltam.
azóta ő már 42 lesz lassan, aztán engem anno lerázott 1 év után, olyan szövegek mentek, hogy NYUNYÓKA lenne a gyerekünk és neki JOBB kell.
modnja ezt egy olyan nő, akinek 33 évesen már megállt a menstruációja amúgy
aztán azóta is keresi a nagy őt....momentán most az öccse gyerekét hordja munkába, így fantáziálja be magának, hogy köze van a gyerekneveléshez....hát nem tudom
"férfias" szellemi munkát végez, amihez nagyon magas szintü végzettség szükséges.
te vagy az a válaszoló, aki az EGÉSZ gyakorikérdeseket szemmel tartja és minden kérdéssel az ÖSSZES kategoriában képben van és azt hiszi hogy minden válaszadót ismer?
ember, keress magadnak valami épületes tevékenységet, bár kétlen hogy te találnál olyat, mivel láthatóan csak az emberekhez tudsz viszonyulni és az egész életed az emberekről szól és nem a dolgokról
ami....elég cink
13 Te ezt honnan veszed, hogy "modnja ezt egy olyan nő, akinek 33 évesen már megállt a menstruációja amúgy"??
Ezt mondta neked a nő?Nagyon kétlem.Ha szerinted 30 évesen kezdenek klimaxolni a nők, akkor tiszta hülye vagy.
hát tényleg nem menstruált, mivel volt egy abuzív, érzelmileg zsaroló szívszerelme, aki még csak meg sem dugta, de találkozni se találkoztak, csak nagyon ritkán. Az egész kapcsolat arra épült, hogy a csávóka egy másik országból érzelmileg megindító dolgokat írogatott a csajnak, meg eljátszotta a nagy sebbzett herceget és mellé még jól is nézett ki.
Na szóval így érte el hogy a nőnek megállt a menstruációja
amikor én összejöttem a csajjal és volt rendszeres seckx, akkor elindult neki megint, de csak amolyan félgőzzel és még akkor kimaradozgatott neki meg késett
Meg nyomta a kondit a csaj fanatikus módon, meg midnenféle beteg étrendet, hát nem is csodálom hogy felborult a hormonháztartása
Neeee megint az, aki azt hiszi, a farka beindította a menzeszt.
😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!