Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy van az, hogy 40+ hajadon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy 40+ hajadon nőkre nem szabad azt mondani, hogy elkéstek, pedig biológia, viszont 30-pár éves férfiakat meg tök természetes rámondani, hogy ők már kifutottak az időből?

Figyelt kérdés

Szóval egy 40 pár éves, hajadon és gyermektelen nő ne aggódjon, hiszen vannak fejlett szépségápolási cikkek, eljárások, szépészeti műtétek, mesterséges megtermékenyítés, béranyaság, spermadonor, szóval az sem baj, hogy nem talál egy "normális" férfit, aki ráadásul elég jól is néz ki, és "megvan az egzisztenciája" is, hiszen max spermadonortól lesz majd gyereke.

DE (!) egy 30 pár éves "férfi" már gondolkodjon el magán, és igyekezzen, hogy legyen gyereke, mert hamar ki tud futni az időből.

Én kicsit úgy érzem hogy a férfiak irányába ez az üzenet azzal a bújtatott szekálással is jön, hogy igyekezzen megfelelő kinézetet és pénzügyi helyzetet csinálni magának, hogy alkalmas legyen férjnek. És ugye ez sok-sok évbe telik, tehát nem csak annyiról van szó, hogy csináljon egy gyereket.

Miközben ha egy nő talál egy önmagához képest überbrutál szinten jobb férfit, akkor gyakorlatilag azonnal és kérdés nélkül bele tud egyezni (érzelmi síkon) hogy gyereket csináljon neki.

Rólam szerencsére leperegnek ezek a női szekálások mert általában 1-2 olyan mondatot tudok visszadobni, ami nagyon betalál a nők minden áron rejtegetett gyenge pontjaiba, és akkor kicsit meg is ijednek, hogy én ismerem az érzelmi világukat.

DE azért elég meghökkentő, hogy kollektiv szinten teljesen "normális", hogy a férfiakba mindig büntetlenül bele lehet rúgni, alaptalanul is, miközben a nőket még a tényleges és a természet törvényei által megalapozott dolgokkal sem lehet szembe állítani, mert akkor megkapja az ember, hogy nőgyülölő meg incel.

ja...incel, ismerem a lemezt makikáim, sose lesz nőm, meg szűzen fogok meghalni. Találjatok már ki valami egyedibbet.

2021. dec. 3. 09:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
ugatnak a kutyák....íííígy van....a kutyák ugatnak....csak egy csontot dobna nekik bárki ;)
2021. dec. 3. 10:27
 32/65 anonim ***** válasza:
100%
Addig jó, amíg velünk nevetsz, és nem érted, hogy rajtad nevetünk. Otthon tanítottak, vagy miért vagy ilyen buta?
2021. dec. 3. 10:29
 33/65 anonim ***** válasza:
100%

Ahha, hát azért én egy kicsit mást szoktam látni...

A 40+os nőket minősíthetetlen hangnemben képesek gyalázni egyesek (főleg itt), ocsmányozni, azon nevetgélni, hogy már senkit sem érdekelnek és senki sem tartja őket szépnek, mert a huszasok a minden...

Azért bassza már meg a qrvaisten, ez a dolog rohadtul nem egy és ugyanaz azzal, mint mikor felhívod valakinek a figyelmét arra, hogy ha akar valamit, cselekedjen célirányosan, különben később nehezebb lesz neki, főleg ha szűz vagy nem tud felmutatni egyetlen komoly kapcsolatot sem. Szólni valakinek, hogy ha családot akar, akkor 30 évesen a "majd egyszer" nem egy működőképes felfogás és nem ülhet ölbe tett kézzel abban reménykedve, hogy csak úgy magatól változnak a dolgok nem egyenértékű azzal, hogy valakit megalázunk emberi mivoltában és szerelemre, szeretetre alkalmatlannak titulálunk, illetve úgy viselkedünk vele, mintha a fiatalság lenne az egyetlen létező érték és semmi más nem szent...

25n

2021. dec. 3. 10:31
 34/65 anonim ***** válasza:
100%

Beakadt a lemez? Éghet a fejed basszus. Én sem tudnék mást mondani.

Írd le megint.

2021. dec. 3. 10:35
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

ki mondja ezt? hol? csak az agyszulemenyed. mutass ra egy peldat, de ne olyat, hogy ‘haaa hallom ismerosoktol’, hanem KONKRET peldat.

szerintem 40 felett mar mindket nemnek necces gyereket vallalni, mert mire az a gyerek elkezdi az egyetemet, a szulok mar 60asok lesznek.

‘Rólam szerencsére leperegnek ezek a női szekálások mert általában 1-2 olyan mondatot tudok visszadobni, ami nagyon betalál a nők minden áron rejtegetett gyenge pontjaiba, és akkor kicsit meg is ijednek, hogy én ismerem az érzelmi világukat.’

jo ezen szakdok mondjuk😂😂😂😂😂

nagyon ismerheted a nok erzelmi vilagat.

ja, az volt mar, hogy incel vagy es szuzen fogsz meghalni?

2021. dec. 3. 10:36
 36/65 A kérdező kommentje:

bocsi, de nem kell haragudni, mert nem én találom ki ezeket a szabályokat, hanem az anyatermészet

nem én találtam ki hogy a nőknek a gyerekvállaláshoz nem a 40+ életkor az optimális

ezeket nem én találom ki...

ja és azért sem kell rám haragudni hogy a férfiakat nem tudja igazán érdekelni hogy egy nő mit ért el az életben.

mint ahogy a nőket sem érdekli ha egy férfi nőiesen viselkedik.

2021. dec. 3. 10:37
 37/65 anonim ***** válasza:
100%
varj, felismerem a bugyuta stilusod, te az autista incel vagy!! jaj de jo
2021. dec. 3. 10:38
 38/65 anonim ***** válasza:
100%

Ez az.

Írd le még egyszer.

2021. dec. 3. 10:40
 39/65 anonim ***** válasza:
100%
ez beteg :D
 40/65 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen, mikor valaki közelről nem látott nőt. Még az anyját sem 😂😂😂
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!