Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki incel, az inkább a külseje miatt az, vagy a személyisége miatt? Te hogy látod?
36) amúgy nem foghatsz le valakit, azt remélem, vágod.
Téged tényleg rohadt messzire kéne kergetni a társadalomtól, a legjobb, a legjobbat teszed a nőkkel, hogy ignorálod őket, hidd csak azt, hogy ez büntetés nekik.
Emberek, valakinek van még kérdése az itteni incelek elmeállapotáról, vagy lapozhatunk?
Akkor mi lenne a legjobb megoldas arra, amit a #26 elszenvedett, erre nem jott meg mindig valasz. Mert sokan nyogjuk a hasonlo "nok" tevekenysegeit. Nekem Rak Hold trigon Skorpio Mars-Szaturnuszom van, vagyis a serelmek megtorlasanal elofordul, hogy tultolom a biciklit. De erdekelne, hogy TE mit tudnal tanacsolni a #26-osnak es a sorstarsainak. Vagy azt a kapitalista elvet vallod, hogy a gyenget el kell taposni? Igy viszont nem vagy kulonb nalam, sot....
37F incel
"Nekem Rak Hold trigon Skorpio Mars-Szaturnuszom van, vagyis a serelmek megtorlasanal elofordul, hogy tultolom a biciklit"
Te TELJESEN bolond vagy, hogy ilyen baromságokkal mented fel magad az agressziód alól? Úristen...
"ilyen baromságokkal mented fel magad az agressziód alól?"
Nem, ezzel emelem a tudatomba, es tagitom az onismeretemet.
A #26-ra nem igazan sikerult a reakcio, hogy mi a helyes teendo. Csak nem kerulod a valaszadast? :)
37F incel
"Te is kerülöd az állkapocsműtéted"
Majd ha nyerek a lotton 😁
Most megyek aludni, mindjart ejfel, holnap folytatjuk, cicaful :)
37F incel
57-es:
Erre a kijelentésedre ebben a kérdésben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A 39-es hozzászólásban válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!