Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki incel, az inkább a külseje miatt az, vagy a személyisége miatt? Te hogy látod?
26: Igen, ez most már a múlt. Sajnálom a múltadat, mindenkinek vannak rossz tapasztalatai.
Ezeket le tudod cserélni/fejleszteni:
-környezetedet (elköltöztem, komplett új munkahelyem lett, új barátságokat szereztem, hála az égnek kikerültem a "bedobozolt helyzetből")
-barátaidat akik traumát okoztak neked (nálam pipa!) csak lehúznak/aláznak/toxikusak voltak (pipa, leépítettem az ilyen "barátokat")
-mentalitásodon, hogy a "vereségek után is fel tudj állni", ne a sarokban sírj és ne másokra mutogass, hanem minden irányban tegyél arról, hogy erős személyiség legyél! Ez lenne neked a jelen, amit nem pipáltál. (Én sem pipáltam, de érzem, hogy sok mindenben javultam az évek alatt, ez végtelen XP szerzés! :)
Végére:
"A szar külső miatt a társadalom sokkal elutasítóbb lesz az emberrel, emiatt szociálisan is fejletlenebb lesz az illető"
Volt egy srác a középiskolában, egyel alattunk járt. Sokan kinevették, mert a hóna alatt szerepjáték** könyvvel rohangált, meg azért, mert ő sem volt előnytelen* arc szempontjából. (Szerintem sok incel nem cserélne* vele, maradjunk annyiban). Egy dologban viszont nagyon ott volt, értelmes, humoros és empatikus figura volt, hajlandó volt szocializálódni, annak ellenére, hogy mindenhonnan csak a sz*rt kapta. Mi ketten lespanoltunk vele barátommal. Nagyon jó barátság lett belőle. Kreatív beszélőkéje volt, baromi jó mesélő** volt egyébként! :)
Nem ment a sarokba sírni és incel teóriákat gyártani (jó, mi már 40+ vagyunk), hanem felállt mindég a padlóról (Sokat lelkiztem vele, onnan tudom) neki és ment tovább aztán suli után jött a barátnő dolog, amíg felnőttként tartottuk vele a kapcsolatot addig megvolt sokáig az a lány akivel összejött anno. Sajnos elváltak útjaink évekkel ezelőtt.
32-es:
Mekkora szomorúság, hogy már azt a pár mm-t is lehet korrigálni műtéttel.
"Mekkora szomorúság, hogy már azt a pár mm-t is lehet korrigálni műtéttel"
Multkor beledugtam a tolomerot a pofamba. Az a par mm, valojaban 15mm. Annyival van elorebb a felso fogsorom, mint az also.
A #26-ost adom. A nok ellen a legnagyobb fegyver az ignoralas. Erre kisse keson jottem ra, engem is ertek hasonlok, bar en az egyik ilyen csajt torbecsaltam, lefogtam, es olloval szetvagdaltam a hajat (bocsi, Skorpio Marsom van). Azt is "szeretik", de nem tudnak veled mit tenni, mert nem szamit testi sertesnek, akarhogy pattognak. De most mar nem csinalok ilyeneket. Viszont tapasztalatbol mondom, hogy az ilyen csajok visszakapjak az elettol rendesen....
37F incel
36-os:
Amennyiben a síránkozást abbahagyod, fogok tudni segíteni, csak írj rám privátban, esetleg küldj képet az állkapcsodról. Nagyon jó orvosokról tudok, és a témához is jóformán értek.
Ez nem csak a csajozásról szól. 15mm már komoly gondokat fog okozni a rágásban a jövőben. Lehet 50 évesen már nem fogsz tudni rágni, mert terheled az állkapocs izületeidet, nagyon durván.
"Lehet 50 évesen már nem fogsz tudni rágni"
Ragni tudok, csak harapni nem.
"Nagyon jó orvosokról tudok"
Gondolom jo dragak is, es jo messze is vannak :)
37F incel
"az ollós sztorid most még jobban megerősítette ezt"
Kb. 20 eves sztori.
"Mindig is tudtam hogy a magadfajtáknak elzárva kellene lenni a civilizációtól jó messze egy kényszerzubbonyban"
Neked meg vissza kene tantorogni a konyhaba 150 ev amokfutas utan....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!