Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki incel, az inkább a külseje miatt az, vagy a személyisége miatt? Te hogy látod?
Kicsit mindkettő.
Leginkább a személyiség, de tény, hogy ha valaki igénytelen a külsejére, koszos, büdös, az taszító. Mondjuk ez is a személyiségéből fakad, hogy nincs igénye tisztálkodni pl.
10: Szerintem nagyon jókat írtál és mint láthatod, nem is lettél lepontozva. Ha belegondolsz, gyakorlatilag ugyanezt a szituációt írják le ők a másik oldalról:
"Szekunder szégyenérzetem van, amikor hozzám szól bármelyikük, esetlen az egész, és még csak nem is azért, mert bejönnék nekik vagy mert éppen próbálnának udvarolni (bele se merek gondolni, milyen lenne, ha nyomulni akarnának), csak simán azért, mert én nő vagyok és valahogy annyira másképp akarnak hozzám szólni, hogy az valami elképesztő."
Csak mivel ezt senki az égvilágon nem magyarázza el nekik, hogy nem az arcukkal, a testükkel vagy a fizetésükkel van a baj, hanem egyszerűen csak bénán próbáltak közeledni, ezért ők tévesen ráfogják ezek közül valamelyikre vagy ezek összességére a sikertelenségüket.
Abban is nagyon egyetértek, hogy a legtöbb ilyen incel (vagyis a nőknél sikertelen) férfi nemhogy nem gyűlöli a nőket, hanem egyenesen önmagánál többnek, magasabb szinten levőnek tartja. Ez pedig a legtöbb nőt zavarja. Sőt, picit tovább is megyek, a nők döntő többsége a mai napig szereti ha nemhogy nem valami rajongás tárgya, hanem azt érzi, hogy neki is tennie kell valamit azért a kapcsolatért. Vagy akár azt, hogy egy-egy kisebb, teljesen ártalmatlan, játékos szócsatából a férfi jön ki "győztesen". Ez az, amit aztán ők úgy látnak, hogy "a lapátállú Csedek alázzák a nőket, akik odavannak értük, bezzeg a jófiúkat észre sem veszik".
Aki nem élt ilyen helyzetben soha nem fogja megtudni mit is jelent ez az egész.
A szavazás értelmetlen mert mind a két dolog egyformán befolyásol. De a személyiség leginkább akkor kezd el döntő szerepet játszani amikorra már alapvetően torzult.
Ssenki (vagy nagyon kevesen) születnek torz személyiséggel, de az ember gondolkodását, a személyiségfejlődését alapvetően a környezete határozza meg, ahol felnőtt, ahol él stb.
Ha ez a környezet folyamatosan elutasító valakivel szemben, attól hogyan várhatja bárki, hogy "normális", egészséges mentalitású ember legyen?
Amikor úgy kell felnőnöd, hogy te alapvetően nem látod magad különösebben csúnyának, de a környezetből folyamatosan csak fintorgást kapsz, mindenki arcáról az undort és az utálatot tudod leolvasni, ha rád néz. Amikor folyamatosan lesajánlnak, hülyének gondolnak, megaláznak a semmiért. Amikor az ember puszta jelenléte már undort vált ki az adott társaságból, pedig még meg sem szólalt, nem is csinált semmit.
Amikor egy csaj elkezd írogatni neten, láthatóan randizni akarna, aztán 1 hét után benyögi hogy csak szivatott a barátnőivel, hogy röhöghessenek egy jót.
Amikor a valahogy mégis sikerül barátnőt szerezned, aki a kapcsolat végére egy kibírhatatlan sárkánnyá vált, mindenért téged okol, majd megcsal és persze ezért is te leszel a hibás.
Amikor a legjobb barátod a facebook-ról tudja meg, hogy a nője szakított vele.
Amikor haverod arra megy haza, hogy a nője (a srác saját lakásában) egy msik faszival gyertyafénynél enyeleg.
Amikor egy lány kezdeményez nálad többször is, elviszed randizni, láthatóan minden jól alakul, majd hirtelen a földig aláz és a lehető leggusztustalanabbul kezd el veled bánni. És még sorolhatnám.
Ha az ember folyamatosan és szinte kizárólag negatív hatások érik e téren akkor mégis mit vártok?
A legtöbben (köztük én is), magyarázatot kezd el keresni a dolgokra. Mert mitől van az, hogy a link, idióta haverodnak soha nincsen gondja a csajozással, pedig szar munkája van, 0 életcél mindent leszar nagy ívben, te epdig tanulsz, gürizel, próbálsz előre jutni de mégsem téged választanak soha a nők? Akkor ennek mi a magyarázata? Biztos a személyiség meg a kisugárzás meg ehhez hasonló baromságok.
A seggfej, idióták akik jól néznek ki sose küzdenek ilyen problémákkal, aki viszont nem született jóképűnek, nem örökölt jó géneket mindig küzdeni fog ezzel. Ezen mit kell tagadni annyira vehemensen? A külső az elsődleges a párkeresés során, minél rosszabb a külsőd, annál nehezebb lesz. EZ TÉNY. Nincs itt semmilyen kémia meg kisugárzás, személyiség meg tököm tudja mi.
Sose vágytam "topmodell" csajokra (ezt is gyakran felhozzák ezen az oldalon indokként, hogy mi biztosan csak extrém jól kinéző csajokat akarunk), csak egy normális, rendes lányt akartam akivel leélhetem az életem. Mindig próbáltam normálisan hozzállni mindenkihez, próbáltam türelmes lenni, udvarias még akkor is ha mások pont ellentétesen viselkedtek. Soha nem voltam az agresszív, bunkó, nyomulús ember, azt hiszem kommunikálni is tudok normálisan bárkivel, mégis mindig azok voltak sikeresek, én csak ezt láttam akik a legnagyobb szararcok (de jól néznek ki).
Ahogy a nőknél is ez van: a kedves, okos de csúnyácska lány soha nem lesz olyan sikeres, mint a bunkó, utálatos, de jó külsővel megáldott csaj.
Férfiaknál sincs másképpen.
A szar külső miatt a társadalom sokkal elutasítóbb lesz az emberrel, emiatt szociálisan is fejletlenebb lesz az illető, emiatt pedig a személyisége is torzulni fog elég rendesen. Az ilyen dolgok tökéletes táptalajai a szélsőséges ideológiáknak. Az elfojtott frusztráció és düh ocsmány dolgokhoz vezethet. Márpedig a folyamatos elutasítás egy egyre növekvő belső feszültséget eredményez, amely előbb utóbb ki fog törni így vagy úgy...
ma 09:33-as:
Pedig képzeld, pár kérdéssel ezelőtt valaki pont azt írta, hogy ő 100+ kiló, de topmodell csajra vágyik.
A másik meg azzal érvelt, hogy egy 40 éves "elhasznált" anyuka nem is érdemli meg, hogy szeressék, mert igénytelen aki mellé áll párnak.
Férfiak és nők esetében is kb. 10 százalék az aki szépnek mondható, bár a szép jelző a férfiaknál nem is igazán helytálló. A többiek nagyrészt átlagosak, páran átlag alattiak.
Sokan nagyon jól tudnak kompenzálni a személyiségükkel. Látni nem jóképű és nem is kimondottan férfias férfiakat is nőkkel és finoman szólva sem szép nőket férfiakkal. Sőt, mindkettőből látni olyat, akinek a párja külsősként nagyságrendekkel jobbnak tűnik nála. Valamiért mégis vele vannak és nem mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!