Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki incel, az inkább a külseje miatt az, vagy a személyisége miatt? Te hogy látod?
#10 Mennyire ocsmány hozzáállás ez. Ugyanilyen "szociális analfabéta" lányoknál viszont az a hozzáállás, hogy jaaaaj de cuki, meg de aranyos, fel sem merül, hogy az is egy lúzer ugyanezzel a logikával.
Mi lenne, ha nem néznénk le senkit ilyen visszataszító ostoba felsőbbrendűségi komplexusokkal, hanem egyszerűen elfogadnánk úgy, ahogy van?
12-es:
Ha már ennyire kivételezünk: férfiak szemében azért cuki és aranyos a szégyenlős lány, mert mikor velük beszélnek érezhetnek egy felsőbbrendűségi érzést. Ilyenkor férfiasnak érzik magukat, hogy "ott egy aranyos, szerény, elveszett lány" meg "kell" "védeni".
Fordítva azért nem működik, mert a bizonytalanság, a kínos beszélgetés nem férfias. És nőkben a "meg kell óvni" érzés csak a csecsemőjük és gyerekük felé fejlődött ki.
12: "Egész este ott állt tőle ~1,5 méterre és mereven őt nézte."
Báttya! Ez még nőben is atomcreepy lenne, azért remélem belátod. 😅
Ha ezt nő csinálná, akkor sem éppen a cuki szó jutna róla az eszembe. :D
Én meg azt hittem egyenlőség van és nemi alapon nem lehet különbséget tenni. :D
Amikor túl progresszív vagy a radikális feministák között, az eléggé mellbevágó tud lenni. Nem baj, ma is tanultam valamit.
Változó. Például egy 10/7 férfi érezheti magát 10/2-nek, ezért meg sem próbál csajozni, pedig lehetnének sikerei.
Vagy épp fordítva, a 10/2 férfi gondolja magát 10/7-nek, ezért csupa olyan nőkre pályázik, akinél nem lesz esélye.
Szerintem amúgy a legtöbb ilyen férfi azért nem talál társat, mert egoista, önző, arrogáns, agresszív, követelőző vagy más olyan hibája van, ami nagyon taszító női szemmel.
"Mi lenne, ha nem néznénk le senkit ilyen visszataszít...."
Nem nézem le, de párnak biztos nem kell szociális analfabéta.
Az eletsors. Ebbe beletartozik a kulso, es a szemelyiseg is. Illetve a korszak, amibe beleszulettunk. Ha a feminizmus es az elsotetedes elott szulettunk volna, akkor kevesebb esellyel lennenk incelek.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!