Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztál már a valóéletben incelek-kel? Ha igen, mit tapasztaltál, milyen emberek?
Azért kérdezem, mert én idáig csak a neten botlottam beléjük.. :)
De ha valakinek volt szerencséje, nyugodtan meg oszthatja a tapasztalatát.
Természetesen igen. Jónéhányat ismerek.
Az egyetemen például volt egy kolis srác. Normális, barátkozós és még extrovertált fazon is volt, csak hát olyan feje volt, mint egy gyógyegérnek. Finoman szólva sem volt egy vonzó pasas, ezt bárki megállapíthatta róla. Na ő maga mondta egyszer (alaposan berúgva, négyszemközt), hogy ő 20 éves kora óta havonta eljár prostizni, mert beleunt, hogy a nők lekoptatják. Amúgy igazat adtam neki, legalább ennyi legyen már.
Én is hasonló cipőben voltam amúgy, csak nekem nem volt bátorságom 20 évesen prostihoz menni.
Szerinted majd valaki úgy mutatkozik be másnak hogy:
Helló! Kovács Józsi vagyok, incel
???
Vagy Nagy Renátó 32/f incel vagyok, örülök a szerencsének!
Annak árulják el hogy micsodák akikben bíznak
Namost egy olyan féregben akinek itt gyakorin szokása gyalázni másokat szerencsétlen élethelyzete miatt, nyilván nem fog soha megbízni, így az ilyen ember sosem fogja megtudni hogy az illető incel-e vagy sem
Legtöbb esetben persze
Szóval hogy fingod sincs róluk, az nyilvánvaló és érthető
Nem is lesz
Egyik rokonom incel. Ő szerinte MINDEN nőnek pénz kell, drága autó, Dubai nyaralás, nagy fasz, fiatal pasi meg mittudomén miket hordott még össze.
Így akarja magáról lemosni azt, hogy rohadtul elviselhetetlen a személyisége, és igazából azért nem állnak vele szóba. Teremtett ilyen “minden nő rossz” burkot maga köré, ahelyett hogy elgondolkodna magában. Jó dolog a csőlátás: leegyszerűsíti a problémákat! De megoldani ugyan nem fogja tudni, s tudom, nem is akarja... Csak engem fáraszt ezzel a dumával. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!