Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találkoztál már a valóéletben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztál már a valóéletben incelek-kel? Ha igen, mit tapasztaltál, milyen emberek?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert én idáig csak a neten botlottam beléjük.. :)

De ha valakinek volt szerencséje, nyugodtan meg oszthatja a tapasztalatát.

2021. okt. 1. 06:39
1 2
 11/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem hogy találkoztam ilyenekkel, de én magam is voltam.
2021. okt. 3. 17:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egy munkatársam. Már fizu előtt napokkal áradozik arról, milyen jót fog prostizni a pénzből, én egyáltalán általa nyertem bepillantást ebbe a világba, hogy nem csak útszéliek léteznek, hanem vannak szép, igényes nők is, akiktől nem kapsz el mindenfélét, és nem csak megcsinálnak öt perc alatt a kocsidban, hanem egy biztonságos, szép házban tölthettek el időt.

Bár a prostizással vezettem be, de egy nagyon jó lelkű pali egyébként, viszont olyan ostoba, mint a puszta föld. A nőknél egyrészt ezért nincs sikere, másrészt az igénytelensége miatt. Ha törődne magával, simán lehetne egy jó hetes, de az összes foga lepedékes, a haját havi egyszer mossa, a fizikuma meg olyan, hogy az 50 kg-os kolléganők ledolgozzák.

Ő egyébként nem gyűlöli a nőket, a határozott, férfias viselkedésű, számára nem vonzó kolléganőkkel jókat tud iszogatni, és náluk nem is próbálkozott soha, pedig gyönyörű nőkről van szó; viszont eléggé lényegretörőek és karakánok. A nagyon nőies viselkedésűeknél bepróbálkozik, ők rendre visszautasítják, de igazából már nem csinál belőle ügyet.

2021. okt. 13. 07:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha törődne magával, simán lehetne egy jó hetes, de az összes foga lepedékes, a haját havi egyszer mossa, a fizikuma meg olyan, hogy az 50 kg-os kolléganők ledolgozzák."

Ok, rendben, csak nehogy azt képzelje ebből akárki hogy mindegyikőnk igénytelen, gusztustalan ember. Aki sikertelen a nőknél, nem feltétlenül igénytelen is, az általánosítás elkerülése végett

2021. okt. 13. 10:53
 14/15 anonim ***** válasza:
13, ebben igazad van, nem is akartam általánosítani, a kérdés arra vonatkozott, hogy mi a tapasztalat, és nekem ez.
2021. okt. 17. 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hátha érdekel valakit hogy egy incelnek mi a személyes tapasztalata abban hogy mi az a személyes ok amiért ő sikertelen, akkor leírom:

Tipikus incel vagyok teljesen sikertelen a nőknél, én is az itteni gyűlölt brancs tagja vagyok aki társadalmi problémaként közelíti meg ezt a személyes problémát. Ugyanakkor általánosítani is hiba volna mert nem mindenki olyan mint én, sokunknak más és más oka van amiért egyedül van.

Azért vagyok egyedül mert gátlásos vagyok és nem bízom a nőkben, ez a legfontosabb ok. Nem félek tőlük, és barátkozni is tudok velük, de kapcsolatot kialakítani azt abszolút nem, pedig csak ezt szeretném. Nem vagyok kifejezetten ronda, csak nem jövök be túlzottan a nőknek, szóval jóképű sem lehetek a szemükben. Viszont a fő baj az szokott lenni hogy nagyon kevés az egyedülálló nő, akik pedig vannak azokban sosem tudtam megbízni, vonzalom is nagyon ritkán tud létrejönni feléjük.

Válogatok, nagyon is mert nem akarok akármilyen nőt, hanem csakis egy szerető és megbízható társat szeretnék akit én is szeretni tudok. Ezek az elvárások pedig instant betaszítanak az incelek táborába, mert az ilyen (erre alkalmas) nők már régen elkeltek, akik meg épp nem azok felé nehezen tudok közeledni, inkább a másik finom (értsd óvatos) érdeklődésére várok ahhoz hogy lépjek (amit csak akkor teszek meg ha vonzódom is)

Nem gyűlölöm a női nemet, és nem vagyok igénytelen sem, viszont az eredményeim egyértelműen incellé tesznek.

2021. okt. 17. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!